ТОП 10 надійних німецьких кросоверів, які випущені в цьому році

Підпишись на нас:

Стрімке зростання попиту на позашляховики призвело до того, що майже кожен виробник підхопив їх. Протягом багатьох десятиліть позашляховики вважалися символом статусу. Однак висока початкова ціна покупки та пов’язані з цим витрати на паливо та обслуговування означали, що ці моделі були недоступні для багатьох. Термін «поглинач палива» виник невипадково, тому що позашляховики були важковаговиками з потужним двигуном і справді споживали пальне «відрами».

Протягом останнього десятиліття на ринку відбулися певні зміни. Розвиток нового сегменту «кросоверів» подолав розрив між звичайними седанами та універсалами та більш традиційними позашляховиками. Кросовери використовують платформу, похідну від легкових автомобілів, тоді як позашляховики історично базувалися на вантажівках.

Європейські автомобілі вже давно користуються репутацією кращих. Німеччина, зокрема, має завидне ім’я з вражаючою кількістю вітчизняних престижних брендів. Експерти з сайту HotCars назвали 10 найнадійніших німецьких позашляховиків.

Porsche Cayenne

Porsche Cayenne

Хоча Cayenne виявився суперечливим під час свого початкового запуску в 2002 році, подальший редизайн покращив стиль, і тепер це відполірований продукт. Інтер’єр – це пропозиція преміум-класу з вишуканою інформаційно-розважальною системою на основі 12,3-дюймового сенсорного екрана.

Ціна базової моделі починається від 72 200 доларів і вони оснащені 335-сильним V6. Найпотужнішим двигуном у лінійці є твін-турбо V8 потужністю 460 к.с., який є в GTS. Компанія JD Power нагородила Cayenne 2023 року солідними 79/100 за надійність, що означає, що він має бути відносно безпроблемним.

Mercedes-Benz GLA

Mercedes-Benz GLA

Компактний GLA — найменший позашляховик у лінійці Mercedes. Незважаючи на мініатюрні розміри, інтер’єр автомобіля має високоякісні матеріали і знайомий дизайн Mercedes. Вентиляційні отвори, встановлені на приладовій панелі, мають турбінний дизайн і оздоблені алюмінієм.

Під капотом GLA оснащений 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном потужністю 221 к.с. 0-100 км/год можливий за досить швидкі 6,3 секунди. Залежно від уподобань покупця модель може бути обрана як в передньопривідному, так і повнопривідному варіантах. Оцінка 80/100 у рейтингу надійності JD Power.

BMW X5

BMW X5

BMW X5 займає середню позицію в лінійці бренду. Модель забезпечує пасажирам хороший рівень внутрішнього простору, сидіння розташовані в три ряди. Салон можна замовити з різними «плюшками», такими як аудіосистема Bowers і Wilkins і підігрів сидінь з масажем.

Доступно кілька варіантів трансмісії, включаючи потужний твін-турбо V8, який генерує 523 к.с. Надійність пристойна, модель 2023 року отримала 77/100 у рейтингах JD Power .

BMW X3

BMW X3

Молодший брат X5, X3 є кросоверним еквівалентом BMW 3 серії. Модель має найкращий у своєму класі вантажний об’єм: 812 літрів, доступних при вертикальних сидінях, і 1776 літрів, коли задні сидіння складені.

У стандартній комплектації X3 оснащений 10,3-дюймовим сенсорним екраном інформаційно-розважальної системи, хоча можна замовити більшу 12,3-дюймову версію. У рейтингах надійності JD Power 2023 X3 показав хороші результати, набравши 78/100 .

Mercedes-Benz GLC

Mercedes-Benz GLC

Суперник BMW X3, Mercedes-Benz GLC є кросовером на базі популярного седана C-Class. Салон є справді гарним місцем для проведення часу з розкішшю, як-от люк у даху, підігрів сидінь з пам’яттю та декоративне освітлення, які є стандартними.

Модельний ряд починається від 43 850 доларів, і всі варіанти мають маркування GLC 300. Автомобіль використовує 48-вольтову м’яку гібридну систему в поєднанні з чотирициліндровим 2,0-літровим двигуном з турбонаддувом. Кінцевим результатом є вихідна потужність 258 к.с. і більш ніж пристойний час розгону 0-100 км/год за 6,2 секунди. Модель 2023 року отримала вражаючі 79/100 у рейтингу надійності JD Power.

Audi Q8

Audi Q8

Великий Audi Q8 — це стильний варіант для тих покупців, які шукають позашляховик у стилі купе. Автомобіль має багато спільного з іншими позашляховиками Volkswagen Group, включаючи Bentley Bentayga, Porsche Cayenne і Lamborghini Urus. Багато компонентів є спільними між транспортними засобами, включаючи платформу та пов’язану основу.

Q8 оснащений 3,0-літровим двигуном V6 з турбонаддувом, який здатний генерувати щедрі 335 к.с. Незважаючи на те, що модель не настільки надійна, як деякі інші в списку, вона все ж набирає поважні 71/100 у рейтингу JD Power і 3/5 за Consumer Reports.

Mercedes-Benz GLE

Mercedes-Benz GLE

Mercedes-Benz GLE — позашляховик середнього розміру в лінійці бренду. Автомобіль надає пасажирам достатній рівень простору в салоні, і навіть може бути обладнаний третім рядом для сімейного відпочинку. Базовий GLE350 оснащений чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом, який видає 255 к.с.

GLE надає перевагу комфорту з розкішшю в вигляді підігріву підлокітників і чотиризонному клімат-контролю. Солідні 77/100 отримали оцінки надійності JD Power.

Audi Q5

Audi Q5

Компактний і консервативно оформлений Q5 миттєво впізнається завдяки фірмовій решітці радіатора Audi. Доступно кілька варіантів трансмісії, включно з гібридом потужністю 362 к.с.

Золоту середину займає потужний чотирициліндровий двигун із турбонаддувом потужністю 261 к.с. Відома як “Q5 45”, модель може розігнатися від 0 до 100 кілометрів на годину за 5,5 секунд. Незважаючи на те, що модель не така надійна, як багато варіантів у цьому списку, JD Power все одно оцінив її на 69/100.

BMW X6

BMW X6

BMW X6 був одним із оригінальних позашляховиків у стилі купе. Дизайн автомобіля виявився дуже суперечливим ще в 2008 році, але явно дизайнери BMW знали, що робили. Зараз створено незліченну кількість позашляховиків купе, щоб кинути виклик X6.

Лінійка моделей починається від трохи більше 70 000 доларів США, і за цю ціну автомобіль оснащений рядним шестициліндровим двигуном потужністю 335 к.с. Здається, що X6 2023 року був добре побудований, з чудовим показником надійності 83/100, наданим JD Power .

Porsche Macan

Porsche Macan

Компактний Porsche Macan повинен бути одним із найбажаніших позашляховиків преміум-класу, які можна купити за гроші. Завдяки значку Porsche на капоті та першокласному інтер’єру йому є чим виділитися. Також компанія Porsche представила орієнтований на водія Macan T, новий для 2023 модельного року.

Macan T використовуватиме 2,0-літровий чотирициліндровий двигун потужністю 261 к.с. У поєднанні з витонченою семиступінчастою автоматичною коробкою передач PDK автомобіль може розігнатися до 100 км/год всього за 5,8 секунди. Модель є достатньо надійною, набравши 78/100 у рейтингах надійності JD Power .

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: