4 бюджетних вживаних авто, які можна купити майже в ідеальному стані

Підпишись на нас:

Знайти автомобіль на вторинному ринку з бюджетом у 300 000 гривень – цілком посильне завдання. Але з огляду на сучасні реалії не варто навіть дивитися у бік BMW, Audi або Toyota. Зрозуміло, є чимало і таких варіантів у продажу з відповідним цінником, але вони вимагатимуть витрат. Тому експерт розповів про інші автомобілі, які можна купити майже в ідеальному стані.

Renault Logan

Експерт перерахував мінуси двигунів на Renault Logan і Sandero, про які потрібно знати власникам

Почати пошуки можна з найпростіших і, отже, досить свіжих у плані віку автомобілів. Хорошим прикладом можна назвати Logan чи Sandero. Автомобілі добре себе зарекомендували у плані надійності та живучості як силових агрегатів, так і ходової частини. Окремо можна нагадати, що це доступні в плані утримання транспортні засоби з дешевим ремонтом, який у разі потреби можна робити самостійно. Зупинитися тут можна на автомобілях 2017-2020 років випуску, в тому числі з автоматичною КПП.

Nissan Almera

Nissan Almera Classic
Щось схоже на Renault Logan, але в той же час автомобіль має куди більш високий рівень комфорту, враховуючи достаток простору всередині. Машина надійна, проста та недорога у утриманні, і що найголовніше, її ресурс цілком дозволяє наїздити по 300 – 400 тисяч кілометрів пробігу без найменшого натяку на дорогий ремонт. За 300 000 гривень можна підібрати Almera 2012 – 2013 років виробництва в хорошому стані і з пробігом близько 200 тисяч км.

Volkswagen Polo

Volkswagen PoloДуже міцний та надійний автомобіль, який точно підійде для придбання у цьому бюджеті та дозволить власнику забути про витратне утримання машини. У цьому випадку йдеться про п’яте покоління в дорестайлінговій модифікації. За ці гроші цілком можна придбати Polo не з-під таксі з пробігом у 150-200 тисяч км на МКПП або з «автоматом» 2012-2013 років випуску без проблем з технічної сторони та наявності іржі на кузові.

Peugeot 407

Peugeot 407
Не найпопулярніший на сьогоднішній день автомобіль, який, однак, можна розглянути для покупки в цьому бюджеті. Машина, якщо за нею стежити і вчасно обслуговувати, не доставлятиме власнику зайві проблеми, зрозуміло, якщо підібрати варіант з надійними двигуном та трансмісією. В даному випадку можна зупинитися на версіях 2008-2009 років випуску з 2,0-літровим бензиновим двигуном і механічною КПП. Також можна розглянути модифікації із класичним «автоматом».

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: