Експерти з Англії виявили, що водії BMW та Land Rover – люди з низьким інтелектом

Підпишись на нас:

Британське аналітичне агентство «ScrapCarComparison» опублікувало нове дослідження, під час якого йому вдалося пов’язати рівень інтелекту людини з маркою автомобіля, який він водить. Результати виявилися несподіваними.

Подробиці

Виявилося, що найрозумнішими є водії автомобілів чеського бренду Skoda. Їхній середній рівень інтелекту становить 99. До п’ятірки найінтелектуальніших автомобілістів увійшли також водії: Suzuki (IQ – 98,09), Peugeot (IQ – 97,79), Mini (IQ – 97,41) та Mazda (IQ – 95,91). ). Середній показник IQ цього списку виявився вищим за 95.

Паралельно з цим, дослідження показало, що водії BMW, як правило, мали нижчий IQ з результатом 91,68. Трохи гірші справи були з власниками Fiat (їх IQ виявився рівним 90,14), а водії Land Rover і зовсім розташувалися на останньому рядку з найгіршим показником інтелекту (IQ – 88,58).

Нагадаємо, середній рівень IQ у світі варіюється в межах 85 та 115 балів, а значить у цю планку потрапили абсолютно всі учасники опитування, включаючи водіїв BMW, Fiat та Land Rover.

Також експертам вдалося порівняти рівень інтелекту водіїв по відношенню до типу двигуна та кольору їх машин. Найбільший коефіцієнт інтелекту продемонстрували власники бензинових автомобілів – 94,35. У водіїв гібридів цей показник становив у середньому 93,89 бала. Середній IQ власників дизельних машин дорівнював 92,91, а електрокарів – 90,19.

Експерти з Англії виявили, що водії BMW та Land Rover – люди з низьким інтелектом

Найрозумнішими було названо водіїв білих автомобілів (їхній середній IQ дорівнює 95,71). Трохи їм поступаються власники сірих та червоних машин – 94,97 та 94,88. А останній рядок за цим показником займають водії зелених авто (середній IQ становить 88,43).

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: