MG представила дешевий компактний мінівен з багатим оснащенням

Підпишись на нас:

В Індії відбулася презентація нового компактвена MG Windsor 2025 року. Відразу після цього виробник повідомив, що за цю модель запросять суму, еквівалентну 509 тисяч гривень у перерахунку за курсом. Щоправда, в заявлену ціну не включено акумулятор, який можна буде орендувати приблизно за 10 тисяч гривень на рік. Автомобіль запропоновано у трьох версіях.

У рух ця модель приводиться за рахунок єдиного електродвигуна, який встановлюється спереду. Його максимальна віддача досягає 134 к.с., крутного моменту – 200 Н*м. У комплекті з ним йде акумулятор ємністю 38 кВт*год, який забезпечує запас ходу 331 кілометр. Трансмісія підтримує 4 режими, у тому числі спортивний.

Компактвен MG_Windsor

Незважаючи на заявлену ціну, Windsor виділяється технологічним обладнанням. Для керування вбудованими функціями передбачається 15,6-дюймовий сенсорний екран. На додаток до нього йдуть камери з 360-градусним оглядом, кліматична система, панорамний люк, бездротова зарядка, 6 подушок безпеки та інші опції.

Компактвен MG Windsor

Представлена ​​модель також вирізняється функціональним салоном. Зокрема спинки задніх сидінь можна відкидати під кутом до 135 градусів. Тут же передбачаються окремі повітродуви клімату та кілька USB-портів. Компанія MG повідомила, що почне приймати заявки на новинку із третього жовтня.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: