Citroen працює над оновленням бюджетного кросовера: проїде до 500 км без АЗС

Підпишись на нас:

Французька компанія розпочала дорожні випробування Citroen C5 Aircross 2026 року. Кросовер після зміни поколінь масштабно оновиться. Причому, згідно з інформацією, французька модель буде на 100% електричним автомобілем. Прототип кросовера вже вийшов на дорожні випробування. Проте офіційна презентація французької новинки відбудеться у другій половині 2025 року.

Кросовер C5_Aircross

Тестовий прототип C5 Aircross повністю повторює ті дизайнерські рішення, які реалізовані в актуальній моделі, що оснащується гібридною установкою. Але це не означає, що Citroen відмовився від переробки кузова. На випробування вийшов так прототип для тестування підвіску та агрегатів, використовуючи кузов автомобіля поточного покоління.

На опублікованих фото видно, що на кормі відсутні вихлопні труби. Це прямо свідчить про те, що у випробування вийшла повністю електрична версія кросовера. Також з-під днища трохи виступає акумулятор.

Кросовер C5 Aircross

За чутками, французька модель вийде на ринок із батареєю ємністю 86 кВт*год. Очікується, що вона забезпечить запас ходу 500 кілометрів. Кросовер вийде з одним і двома електродвигунами, характеристики яких поки що невідомі. Швидше за все, Citroen не обмежиться переглядом технічної частини, а також переробить кузов і салон.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: