Volkswagen анонсував дебют нового кросовера Tayron з економічними двигунами: подовжений Tiguan

Підпишись на нас:

10 жовтня дебютує оновлений кросовер Volkswagen Tayron 2025 року. Найімовірніше, на європейському ринку ця модель замінить Tiguan Allspace. Очікується, що новий Tiguan для США повторюватиме дизайн оновленого Tayron. Останній буде використовувати платформу MQB Evo і може оснащуватися м’якими і гібридними установками, що підключаються.

Volkswagen опублікував перший тизер європейської версії Tayron. Цей компактний кросовер також продаватиметься в Північній Америці, але під ім’ям Tiguan. Новинка отримає подовжений кузов та просторий салон. У короткому тизерному відео виробник розповідає про дизайн задньої частини автомобіля, демонструючи анімовану світлодіодну графіку ліхтарів та підсвічену емблему Volkswagen.

Volkswagen Tayron

Швидше за все, новинка буде схожа на виконання з китайським Tayron L, фотографії якого з’явилися на сайті місцевого Мінпрому в серпні минулого року. Згідно з документами, довжина останнього становить 4684 мм, що на 133 мм більше, ніж у Tiguan, що випускається в Європі. Модель для Китаю оснащуватиметься 1,5- та 2,0-літровими стандартними ДВС. А ось паркетник для європейського ринку буде електрифікований. Автомобілю можуть запропонувати м’якогібридні та гібридні установки, що підключаються. При цьому не виключено, що до моторної лінійки також увійдуть звичайні бензинові та дизельні агрегати.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: