Названо дату презентації в Україні повнопривідного позашляховика JETOUR T2

Підпишись на нас:

Український ринок повнопривідних позашляховиків незабаром поповниться моделлю JETOUR T2, запевняють спікери офіційного дистриб’ютора в особі “АВТО МОТОР ГРУП” (ТОВ).

Це авто стане першою моделлю Т-серії в нашій країні. Орієнтовна дата початку продажів – жовтень-2024. Ціни будуть оголошені ближче до церемонії презентації.

Названо дату презентації в Україні новітнього повнопривідного позашляховика JETOUR T2

Назва T2 несе в собі символічне значення, що відображає філософію марки. Літера “T” акцентує увагу на позашляхових якостях новинки.

JETOUR T2 обладнаний 245-сильним чотирициліндровим двигуном на 2,0 л. з турбонаддувом і крутним моментом 375 Н*м. Мотор працює в парі з 7-ступінчастим роботизованим автоматом із “мокрим” подвійним зчепленням.

Новинка привертає увагу агресивним дизайном із виразними матричними передніми фарами та світлодіодними задніми ліхтарями. Авто з колісними дисками на 20″ має габарити за довжиною/шириною/висотою/колісною базою на рівні 478,5*200,6*188,0*280,0 сантиметрів.

Названо дату презентації в Україні новітнього повнопривідного позашляховика JETOUR T2

Інтер’єр JETOUR T2 пропонує простір і комфорт, забезпечені якісними матеріалами оздоблення та продуманим дизайном. У салоні розташовані два дисплеї, багатофункціональне кермо, ергономічні сидіння та світлодіодне підсвічування. Панорамний дах підсилює відчуття простору.

Позашляховик також оснащений просунутою мультимедійною системою з екраном на 15,6″ з октаядерним набором мікросхем Qualcomm Snapdragon і підтримкою AndroidAuto/Apple CarPlay для підключення мобільних пристроїв.

JETOUR T2 готовий стати вірним супутником у будь-яких подорожах дорогами та бездоріжжям, запевняють представники “АВТО МОТОР ГРУП”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: