Аналог Kia Sorento з витратою 3.8 літри на 100 км: BYD анонсує новий кросовер Tang

Підпишись на нас:

Китайський регулятор опублікував офіційні документи, які BYD подав під час реєстрації оновленого кросовера Tang. Згідно з ними, дана модель є однокласником Kia Sorento. Але в порівнянні з корейським кросовером BYD Tang 2025 відрізняється кращими технічними характеристиками. Це пов’язано з тим, що китайська модель отримала нову гібридну установку.

Компанія BYD останнім часом випустила кілька автомобілів, що оснащуються цим агрегатом. У всіх цих моделях, включаючи представлений Tang, передбачається 1,5-літровий двигун із турбонаддувом, максимальна віддача якого досягає 156 к.с. Разом з ним йде електричний агрегат, що видає 272 л. Місткість акумулятора не озвучена, але пропорційний седан проїжджає без дозаправки близько 1350 кілометрів. Аналогічний запас ходу, мабуть, покаже і Tang. Витрата палива у представленої моделі дорівнює 3,8 літра.

Характеристики нового BYD_Tang

Довжина китайського кросовера становить 4870 мм, ширина – 1950 мм, висота – 1725 мм. Відстань між колісними осями сягає 2820 мм.

У рамках проведеної модернізації BYD переробив зовнішність Tang. Автомобіль оснастили великою решіткою радіатора багатокутної форми. Від неї в сторони відходять довгі світлодіодні фари із трьома секціями. Під ними розташовуються вигнуті вентиляційні отвори. На корму виробник виніс наскрізний ліхтар, також доповнений світлодіодами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: