Toyota сертифікувала новий купеподібний кросовер bZ3C: проїде 600 км без АЗС

Підпишись на нас:

У Китаї незабаром відбудеться офіційна презентація серійного електрокросовера Toyota bZ3C 2025 року. Це купеподібна модель середнього розміру, орієнтована насамперед на ринок КНР. Але згодом японська новинка має дістатися інших країн.

Китайський регулятор опублікував сертифікаційні документи на цю модель. Завдяки цьому стали відомі технічні характеристики кросовера. Його довжина становить 4780 мм, ширина – 1866 мм, висота – 1510 мм. Розмір колісної бази дорівнює 2880 мм. На вибір із новинкою запропонують колісні диски діаметром 18 та 20 дюймів.

Новий купеподібний кросовер bZ3C

Такі габарити дозволяють випускати 3-рядні кросовери. Але компанія Toyota обмежиться лише 5-місною модифікацією bZ3C. У рух цей кросовер приводиться за рахунок єдиного електродвигуна, який розвиває трохи більше 268 к.с. Двигун розміщується на передній осі. Ємність акумулятора, який отримає японська модель, поки що не розкрито. Але очікується, що запас ходу у кросовера сягне 500-600 кілометрів.

Представлена ​​модель оформлена у стилі, який Toyota поступово впроваджує у свої екологічні автомобілі. Це спортивна передня частина кузова, де розміщуються тонкі та витягнуті фари та бампер з довгим повітрозабірником. Позаду передбачається довга стрічка світлодіодів, що заходить на бік.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: