Kia анонсує футуристичного конкурента Volkswagen ID.Buzz і Ford Transit: перші зображення нового PV5

Підпишись на нас:

Компанія Kia готується розширити лінійку електрокарів. До дебюту готується не легкова модель, а комерційний середньорозмірний фургон. Новий Kia PV5 2026 року конкуруватиме з Ford Transit та Volkswagen ID.Buzz. Автомобіль отримає футуристичний дизайн екстер’єру, який поєднуватиметься з практичними функціями для підвищення корисності.

Kia готує_фургон

На виставці побутової електроніки 2024 року Kia представила свою стратегію електрокарів трьома концептами: PV1, PV5 та PV7. Першим із конвеєра зійде середньорозмірний PV5. Його виробництво стартує у Південній Кореї наступного року. За ним слідує менший PV1, створений для пересування вузькими вулицями, і більший PV7. Всі три моделі матимуть єдину мову дизайну.

Судячи з «шпигунських» знімків прототипу, PV5 збереже більшу частину дизайну концепту. Автомобілю дістанеться оригінальна оптика з ДХО, які каскадом переходять у двоколірну передню частину. Основні блоки освітлення розташовані нижче в рамках прямокутної решітки радіатора. Позаду машина виконана у традиційній для фургона стилістиці з горизонтальними ліхтарями. Автомобіль вийде у пасажирській та комерційній версіях. Також буде варіант з високим дахом. Інформації про технічні характеристики новинки поки що немає. Але зрозуміло, що в машині використовуватимуться ефективні акумулятори. Швидше за все, фургон має спільні компоненти з іншими електрокарами Kia, включаючи двомоторні версії.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: