Hyundai представила седан з преміальним оснащенням за $13000

Підпишись на нас:

Сьогодні Hyundai представила в Індії Verna нового покоління. Компактний седан прагне перевершити свою ціну завдяки багатому оснащенню, сміливому дизайну та збільшеним розмірам. Усе це є хорошим передвісником для наступного покоління Accent, який буде практично ідентичним, як ми бачили на фотографіях неприхованих прототипів з Кореї.

Подробиці

З 2000 року Verna є індійською версією того, що в нас називають Accent. У 2023 році модель шостого покоління була ретельно оновлена, демонструючи дизайн «Чуттєва спортивність».

Різкі переходи та сміливі лінії дизайну є визначними рисами дизайну Verna, і мають багато спільних елементів з Elantra. Спереду виразна світлодіодна лінія, яка розташована над решіткою радіатора. Аналогічну можна спостерігати в Kona і в майбутній оновленій Sonata.

Hyundai Verna

Що ще важливіше, нова Verna має габарити 4535 x 1765 x 1475 мм, що робить її приблизно на 152 мм довшою та на 25 мм ширшою за модель, яку вона замінює. Це «подарує» більше місця всередині для пасажирів.

Щоб підвищити відчуття розкоші, Verna пропонує:

  • шкіряну оббивку преміум-класу;
  • 64-кольорове освітлення;
  • тримач для телефону;
  • сидіння з підігрівом і вентиляцією;
  • бардачок для охолодження.

Також в авто досить вражаючий для своєї категорії набір технологій, який поєднує 10,25 -дюймовий екран інформаційно-розважальної системи з цифровою панеллю приладів такого ж розміру, а також фізичними ручками та кнопками внизу на приладовій панелі.

Крім того, Verna 2023 також має широкий набір функцій допомоги водієві, включаючи попередження про лобове зіткнення, допомогу в утриманні смуги руху, виявлення сліпих зон, попередження про виїзд зі смуги руху, попередження про безпечний виїзд, адаптивний круїз-контроль, допомогу з включенням дальнього світла тощо.

Під капотом він пропонується з двома двигунами, обидва об’ємом 1,5 літра, і обидва працюють на бензині. Двигун MPi видає 113 к.с. і крутний момент 144 Нм. Він підключений до шестиступінчастої механічної або інтелектуальної змінної коробки передач. З першою розхід 18,6 км/л, а з інтелектуальною 19,6 км/л.

Двигун GDi з турбонаддувом , тим часом, розвиває 156 к.с. і крутний момент 253 Нм. Покупці можуть вибрати між шестиступінчастою механічною або семиступінчастою коробкою передач з подвійним зчепленням, і перша отримує 20 км/л, а остання 20,6 км/л.

Hyundai Verna 2023 року доступний у чотирьох комплектаціях, ціна починається від 1,08 мільйона рупій (13 178 доларів США за поточним курсом обміну), тоді як версія з турбонаддувом починається від 1,48 мільйона рупій (17 937 доларів США). Hyundai вже відкрила замовленя на новий автомобіль.

Очікується, що корейський аналог Verna, який є наступним Accent-ом, буде представлений найближчим часом.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: