Renault збирається відродити культовий фургон 50-их років

Підпишись на нас:

“Рено” готується відродити культовий фургон епохи п’ятдесятих Estafette. Новинка являтиме собою одномісний електрокар із сучасним інтер’єром і навороченим дизайном. Початок серійного складання очікується в 2026 році.

Renault повертає до життя культовий фургон часів 1950 рр.

Концепт е-фургона вперше показано в рамках галузевої виставки IAA Transportation 2024 у німецькому Ганновері. Базою для новинки стане платформа FlexEVan, до розробки якої доклали руку фахівці шведського концерну “Вольво”.

Габарити Estafette можна порівняти з розмірами подовженого варіанту Renault Kangoo (4,87*1,92*2,59 м за довжиною/шириною/висотою). Дизайн перспективного авто поєднує сучасні елементи з виконаними в ретро-стилі круглими фарами і зсувними дверима в стилістиці оригінальної моделі 1959 року.

Renault повертає до життя культовий фургон часів 1950 рр.

Футуристичний інтер’єр охоплює два дисплеї укупі з сенсорними кнопками. Дзеркала замінені на камери заднього виду. Вантажний відсік на 7,1 кубометра має полиці і доступ із салону. Замість традиційних дверей багажника встановлено зсувну ролету з електроприводом.

Renault повертає до життя культовий фургон часів 1950 рр.

Платформа FlexEVan дає змогу швидко оновлювати обладнання авто, а саме оснащувати Renault Estafette новим електродвижком, батареєю, додатковими елементами освітлення та кліматичною установкою у вантажному відсіку.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: