Hyundai вивів на тести «заряджений» Ioniq 6 N з 641-сильною силовою установкою

Новий Hyundai Ioniq 6 N 2025 був помічений на тестових випробуваннях на знаменитій німецькій трасі Нюрбургрінг. Спортивний підрозділ корейської марки готує заряджену версію електрокара. Повідомляється, що новий автомобіль буде навіть потужнішим, ніж Ioniq 5 N. Швидше за все, йому дістануться два мотори з віддачею 641 к.с. та акумулятор ємністю 84 кВт/год.

Підпишись на нас:

Судячи зі “шпигунських” знімків, передня панель прототипу новинки виглядає інакше, ніж у поточного Ioniq 6. Такий модернізований дизайн у майбутньому мають отримати й інші варіації моделі. Найбільш значною зміною є використання окремих фар на відміну незвичайної оптики актуальної машини. Це має надати автомобілю більш динамічний та агресивний вигляд.

Новий Hyundai Ioniq 6 N

Ще електрокару дісталися переглянутий сплітер, нові бічні спідниці та унікальна задня частина. Але найочевидніше оновлення – це нерухоме антикрило. Швидше за все, силову установку автомобіль запозичить у Ioniq 5 N. Це означає, що модель буде оснащена акумуляторною батареєю ємністю 84 кВт/год, яка дозволить обертатися двум електромоторам з віддачею 601 к.с. при 739 Н*м крутного моменту. При цьому активація режиму N Grin збільшить потужність до 641 к.с. Очікується, що офіційна презентація нового автомобіля відбудеться наступного року. Модель буде не тільки потужною, а й стійкою у швидкісних поворотах, що вже продемонструвала машина на тестах.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: