Експерт назвав 3 приклади, коли водії самі винні у появі іржі на кузові автомобіля

Підпишись на нас:

Наскрізна іржа на кузові може з’явитися навіть у тому випадку, якщо машина придбана нещодавно. Більшість автовласників звинувачують у цьому якість використовуваного металу, яке в наш час залишає бажати кращого. Проте часто самі провокують появу корозії неправильними діями. Автослюсар розповів, які три ситуації виникають найчастіше.

Так, бюджетні марки автомобілів мають підвищений рівень шуму, з яким намагаються боротися автовласники. Найчастіше для цього використовується вібродемпфіруюча мастика, яку наносять на колісні арки. Шум зменшується, але такі роботи вимагають спеціальної підготовки. Для цього всі місця, які планується покрити засобом, необхідно ретельно очистити та знежирити. В іншому випадку вони залишаться під мастикою, що призведе до швидкого розвитку корозії.

Додатково встановлений захист часто стає причиною швидкого поширення іржі. В цьому випадку порушується оптимальний повітряний обмін під капотом, в результаті накопичуються бруд та реагенти. Вони впливають на приховані ділянки підрамника, що призводить до його руйнації.

Використання вінілової плівки для захисту кузова від пошкоджень також таїть у собі чимало каверз. І тут потрібно проведення якісної підготовки деталей, оскільки термін її служби становить до п’яти років. Автомобіль перед її нанесенням потрібно не лише очистити, а й обробити спеціальними хімічними препаратами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: