SAAB постачає британській армії найсучасніші радари для артилерії: пропонують неймовірну точність у контрбатарейних операціях

Компанія Saab оголосила про успішну поставку та прийняття п’яти систем Arthur наступного покоління, які британська армія назвала TAIPAN. Ці найсучасніші радари для артилерії забезпечують розширені можливості виявлення та локалізації загрози, зміцнюючи контрбатарейну спроможність Великобританії на майбутнє.

Підпишись на нас:

Системи TAIPAN замінюють радари ARTHUR (MAMBA), які зараз перебувають на озброєнні 5-го полку королівської артилерії. Нові радари, розроблені компанією Saab, пропонують британській армії можливості швидкого розгортання та передислокації, підвищену оперативну мобільність і неймовірну точність у контрбатарейних операціях.

Використовуючи технологію цифрової антени Saab, радари TAIPAN можуть виявляти та локалізувати збільшену кількість цілей на великих відстанях. Ця здатність має вирішальне значення для виживання у все більш складних середовищах радіоелектронної боротьби. Офіційно прийняті Королівською артилерією під час церемонії в Larkhill Camp 28 червня, радари TAIPAN відзначають нову віху в модернізації британських оборонних систем.

З впровадженням систем TAIPAN Saab значно посилює здатність британської армії виявляти артилерійські загрози та реагувати на них, зміцнюючи при цьому свою позицію як провідного постачальника передових радіолокаційних систем у всьому світі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: