Opel повністю розкрив дизайн оновленого бюджетного кросоверу

Підпишись на нас:

Компанія Opel знову вивела на дорожні випробування прототип оновленого кросовера Mokka. Але цього разу німецька модель вийшла без захисного камуфляжу, розкривши всі зміни, які були внесені в кузов. Також очікується, що виробник підкоригує технологічне обладнання.

Подробиці

Загалом, візуальні відмінності між поточною та новою версіями німецької моделі незначні (фото: motor.es). Але в деталях обидва варіанти кросовера відрізняються між собою. У тестованого прототипу була точково оновлена головна оптика. Також невеликих доопрацювань зазнали задні ліхтарі. Одночасно з цим виробник підкоригував форму обох бамперів.

Оновлений кросовер Opel Mokka 2025 року повністю розкритий під час дорожніх випробувань

Найімовірніше, Mokka збереже більшу частину елементів салону. Але не виключено, що і внутрішній простір буде трохи перероблено.

Оновлений кросовер Opel Mokka 2025 року повністю розкритий під час дорожніх випробувань

Відомо, що кросовер вийде з бензиновими моторами. Велика частина з них буде як мінімум частково електрифікована за рахунок стартер-генератора. На вибір з цими агрегатами запропонують як механічну, так і автоматичну КПП. Повнопривідний варіант Mokka не вийде на ринок. Натомість у продажу з’явиться повністю електрична версія кросовера з моторами на 136 і 156 к.с. З ними буде доступний єдиний акумулятор, що забезпечує запас ходу понад 400 кілометрів. Новий Mokka вийде на ринок тільки у 2025 році.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: