Ford випустив новий позашляховик Ranger з низькою витратою палива

Підпишись на нас:

Кілька днів тому відбулася офіційна презентація нового Ford Ranger 2025 року з гібридною установкою. Цей автомобіль виділяється високим крутним моментом і низькою витратою палива. Зокрема, завдяки вбудованому акумулятору пікап проїжджає на електротязі близько 50 кілометрів. При цьому Ford не поставлятиме цю модель на ринок через те, що у компанії є аналоги.

Щоправда, це рішення торкнулося тільки США. Тобто новий Ranger, згідно з офіційною заявою, не продаватимуть на американському ринку. Це цікаво ще й тим, що в рамках презентації компанія розповіла про технічні особливості пікапа, призначеного для США. Зокрема, гібридний Ranger для американського ринку оснащується гібридною установкою з великим крутним моментом. Але виробник заявив, що в США вже є 2 пікапи, які також вирізняються високою економічність.

Компанія Ford випустила новий Ranger з низькою витратою палива, але не виведе його на ринок

Новий Ranger продаватиметься в Європі. Американська модель оснащується 2,3-літровим двигуном з турбонаддувом і 10-ступінчастою автоматичною КПП. На додаток до цього передбачається компактний електромотор. Сукупна віддача такого гібрида, що оснащується ще й акумулятором на 11,8 кВт*год, становить 275 к.с.

Компанія Ford випустила новий Ranger з низькою витратою палива, але не виведе його на ринок

Американська новинка оснащується камерами з 360-градусним оглядом, преміальною акустикою з 10-ма колонками, помічником під час керування причепом, матричною головною оптикою та іншими опціями.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: