Експерт пояснив, чому краще продавати авто після 80 000 км пробігу

Багато автовласників, щойно цифра на одометрі наближається до 100 тисяч, починають замислюватися про продаж машини. І цьому є відразу кілька розумних пояснень. Перекупник вирішив роз'яснити, чому сучасні автомобілі справді краще продавати, поки на них діє гарантія, щоб уникнути безлічі проблем і фінансових витрат у майбутньому.

Підпишись на нас:

Так, більшість автовиробників ще на етапі розробки ТЗ закладають запрограмоване старіння. Як правило, це термін, що дорівнює гарантійному. Протягом цього періоду машина не завдає особливого клопоту.

Більшість автовласників намагається позбуватися машини вже після досягнення 80 тисяч кілометрів пробігу, оскільки на 100 тисячах потрібне дороге техобслуговування, під час якого потрібно замінити безліч деталей і технічних рідин. Йдеться про ремінь ГРМ, масло в автоматичній коробці передач, а також низку інших технічних рідин.

З огляду на те, що сучасні транспортні засоби часто оснащуються двигунами малого об’єму, який працює в парі з роботизованою трансмісією або варіатором, вони рідко виходжують без проблем і до 100 тисяч. Якщо згадати, що гарантія не поширюється на деталі підвіски, які вимагають заміни вже після 30-50 тисяч кілометрів, термін використання ТЗ справді краще знизити.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: