Електромобіль iCar з’явиться на ринку, але випустить його не Apple

Підпишись на нас:

Хоча назва iCar спочатку може викликати в уяві образи автомобільного підприємства Apple, насправді воно належить бренду електромобілів, створеному Chery Automotive у 2021 році. Тепер китайський автовиробник опублікував три тизерні ескізи, які дають уявлення про їхній майбутній повністю електричний автомобіль. спортивний автомобіль, iCar GT.

Подробиці

Тизери зображують дводверний спортивний автомобіль з низьким посадкою з довгим капотом і мускулистим кузовом. Цікаво, що T-подібні фари та задні ліхтарі, вбудовані в бампери, нагадують емблему Tesla, те саме можна сказати про графіку на легкосплавних дисках великого діаметру.

iCar GT

Серед інших особливостей – витончений ніс без решітки, виражене підборіддя, підтягнуті задні плечі та похила лінія даху назад. Хоча ці елементи створюють яскраві ескізи, вони, ймовірно, будуть пом’якшені для серійної моделі. На даний момент відомостей про технічні характеристики iCar GT залишається мало, але підтверджено, що він оснащений повністю електричною силовою установкою.

iCar GT дебютує в концептуальній формі на Шанхайському автосалоні 2023 року 18 квітня. Однак, як повідомляє Car News China, спорткар не буде першою серійною моделлю iCar. Цей титул дістанеться міцному позашляховику з електричною силовою установкою, який вже був анонсований і який, як очікується, дебютує до кінця року. По пропорціям ві буде схожий на Chery Jetour Traveller. Інші китайські ЗМІ припускають, що iCar також працює над електричним седаном.

iCar GT

Буде цікаво подивитися, чи будуть у компанії якісь судові проблеми з Apple, через використання назви iCar на своїх продуктах, особливо якщо вона планує експортувати їх на ринки за межами Китаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: