Оновлений позашляховик Jeep Gladiator більше не матиме МКПП: оголошено ціни

Підпишись на нас:

На ринку стало на один пікап з механічною коробкою передач менше, адже Jeep Gladiator 2025 року тепер буде оснащуватися виключно 8-ступінчастим «автоматом». Тобто тепер з ручною трансмісією пропонується тільки Toyota Tacoma. При цьому Gladiator обзавівся додатковим обладнанням, через що ціни на нього зросли. З’явиться на ринку і пікап з гібридом.

Спочатку автомобіль пропонуватимуть із чотирициліндровим двигуном Hemi V8 і 8-швидкісною АКПП. Пізніше вийде модифікація Gladiator 4xe. Але станеться це тільки до кінця наступного року. У цій варіації пікап буде оснащений 2,0-літровим чотирициліндровим мотором із наддувом, електричним агрегатом і літій-іонним акумулятором ємністю 17,3 кВт/год. Це забезпечить машині максимальну потужність 375 к.с. при 637 Н*м крутного моменту і дальність ходу 34 км на електротязі.

Оновлений Jeep Gladiator отримав нове обладнання, але позбувся МКПП: оголошено ціни

У результаті оновлення до стандартної комплектації американської моделі увійшли електричні склопідйомники і замки. Крім того, з’явилися два нових відтінки кузова. Один із них – оливково-сірий. Він віддає данину поваги військовій історії Jeep. Крім того, в оснащення пікапа увійшла нова система активної вентиляції повітря, яка дає змогу власникам видаляти гаряче повітря з салону через фірмовий мобільний додаток. Як уже говорилося, після оновлення автомобіль трохи подорожчав. Тепер за нього просять від 38 100 доларів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: