Названо 5 найдешевших і найнадійніших вживаних авто

Підпишись на нас:

Бюджет у 150 000 грн – це не найсолідніший капітал, який можна витратити на придбання вживаної машини. І все ж, досить часто авто з вторинного ринку підбираються саме за наявності такої грошової суми. Автомеханік назвав максимально прості, надійні та ремонтопридатні машини, які в цьому бюджеті доставлятимуть своєму власникові мінімум проблем.

Chevrolet Lacetti

5 надійних авто, власники яких забувають про проблеми: їхня ціна - 90 000 грн

Цей автомобіль зарекомендував себе з найкращого боку і за довгі роки присутності на ринку обзавівся масою шанувальників. На перший погляд, це особливо не примітна модель, якщо порівнювати її з конкурентами, але Lacetti підкуповує як своєю надійністю, так і дешевизною в утриманні. Якщо розглядати варіанти з бюджетом в 150 000 грн, то тут можна буде зупинитися на цілком собі живих моделях 2006 – 2007 років випуску з солідним пробігом, але в повністю справному стані.

Ford Fusion

5 надійних авто, власники яких забувають про проблеми: їхня ціна - 90 000 грн

Зрозуміло, якщо говорити про марку Ford, то чимало потенційних покупців захочуть звернути увагу на модель Focus, особливо в другому поколінні. Але в поточних реаліях за ці гроші такий ТЗ у нормальному стані вже не купити. З цієї причини краще звернути увагу на менш популярну модель в особі Fusion, тим паче, що вона не поступається за надійністю і якимись ходовими характеристиками. Зупинитися можна на машинах 2004 – 2006 років виробництва в хорошому стані і з прийнятним реальним пробігом у 250 тисяч км.

Nissan Almera

5 надійних авто, власники яких забувають про проблеми: їхня ціна - 90 000 грн

Як уже було сказано раніше, в цьому бюджеті краще розглядати максимально надійні ТЗ з недорогим ремонтом і обслуговуванням. Хорошим варіантом у цьому разі є модель у другому поколінні. Автомобіль має значний запас міцності, може похвалитися хорошим оснащенням і непоганими ходовими характеристиками. За 150 000 грн у наш час цілком реально знайти для себе Almera 2003 – 2005 років виробництва з відносно невеликим пробігом, незважаючи на вік.

Renault Symbol

5 надійних авто, власники яких забувають про проблеми: їхня ціна - 90 000 грн

Розглядаючи надійні та максимально ремонтопридатні автомобілі, не можна обійти стороною цей не особливо популярний варіант. Модель не має маси шанувальників, але загалом непогано продається на вторинному ринку. Ба більше, з бюджетом у 150 000 грн можна вибрати ТЗ свіжіший порівняно з раніше згаданими машинами. Тут можна зупинитися на моделях 2007 – 2008 років виробництва, які не матимуть нарікань як до технічної частини, так і до елементів кузова.

Hyundai Getz

5 надійних авто, власники яких забувають про проблеми: їхня ціна - 90 000 грн

Досить цікавий автомобіль, який однозначно варто розглянути до купівлі, якщо покупець має у своєму розпорядженні скромний бюджет у 150 000 грн. На сьогоднішній день у продажу не багато таких моделей, які підходять під цей цінник, але вони в цілому зустрічаються. Придбати можна буде автомобіль 2006 – 2007 років випуску з пробігом у 250 і більше тисяч кілометрів. Варто зазначити, що реальний ресурс цієї машини значно більший. На ній цілком можна від’їздити 350 і більше тис. км.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: