Бюджетний мінівен Honda N-Box отримав нову версію з ліжком у салоні та повним приводом

Підпишись на нас:

На японському ринку дебютувала нова Honda N-Box Joy 2025, призначена для любителів активного відпочинку. В комплектації цього компактного кей-кара використовується більше пластику та водовідштовхувальної оббивки. Задні сидіння автомобіля можна скласти у комфортний простір для відпочинку. Таким чином цю машину можна назвати ліжком на колесах.

Зовні N-Box у новій версії Joy відрізняється за рахунок переробленого бампера з іншими повітрозабірниками. В екстер’єрі застосована велика кількість незабарвленого пластику. Радіатор має чорну решітку, а колеса – у стилі ретро. Додатково компанія пропонує встановити кілька світлодіодів на бампер, багажник на даху, задній спойлер, інші колеса та прикрасити кузов наклейками.

Оновлена Honda N-Box

Внутрішня обшивка машини виконана з водовідштовхувальної тканини з чорно-бежевим малюнком у клітку. Задні крісла можна трансформувати у зручне ліжко. Ще власники автомобіля можуть додати практичні сітки та гачки для розміщення особистих речей у салоні.

Також в оснащення кей-кара входять 7-дюймова віртуальна приладова панель, 9-дюймове мультимедіа та двоспицеве ​​кермо.

Автомобіль пропонується із двома варіантами трансмісії. Атмосферний двигун видає 58 к.с. потужності, а віддача турбованої версії двигуна досягає 63 л. Обидва агрегати поєднуються з варіатором, переднім чи повним приводом. Вартість новинки в Японії стартує з позначки 530 тисяч гривень в еквіваленті за модель 2WD і 629 тисяч гривень за 4WD.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: