Анонсовано новий бюджетний конкурент Dacia Bigster: італійський кросовер EVO8 із 7-місним салоном і преміальним дизайном

Підпишись на нас:

Італійська компанія EVO активно працює над розширенням свого модельного ряду. Вона незабаром випустить новий мінівен. Разом з ним, ймовірно, надійде на ринок великий кросовер EVO8 2025, який виробник поки що частково розсекретив. Дана модель, згідно з європейськими ЗМІ, буде представлена ​​в тому ж сегменті, що і Dacia Bigster, який ще не вийшов.

Але італійська новинка запропонує те, чого позбавлена ​​румунський кросовер. Насамперед, це стосується технічної частини. Даний кросовер вийде на ринок із двома турбованими моторами. Роль базового виконуватиме 1,6-літровий агрегат, який видає до 185 к.с. потужності. У середніх версіях з’явиться двигун об’ємом 2 літри з максимальною віддачею 238 к.с. З кожним агрегатом поєднується лише 7-ступінчаста роботизована КПП. Але, на відміну від румунської новинки, італійська не отримає повного приводу.

EVO 8

За чутками, такий кросовер коштуватиме близько 1 316 000 гривень. Продажі автомобіля в Європі стартують на початку наступного року. Заявлено, що довжина новинки складає 4,7 метри. Тобто, вона відрізняється середніми розмірами. Однак у її салоні розміщено 7 посадочних місць.

EVO

Виробник офіційно заявив, що EVO8 вийде на ринок разом із 14,6-дюймовим сенсорним екраном. На нього винесуть керування більшої частини електроніки. Тобто інтер’єр у EVO8 загалом буде оформлений у мінімалістичному стилі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: