«Капсулу часу» від Ford перетворили на кабріолет з жорстким дахом і продали за 44 000 доларів

Підпишись на нас:

Протягом багатьох років компанія Ford виготовляла різні версії культового Mustang, але є одна річ, яку вони ніколи не випускали, – це кабріолет з жорстким дахом. Відомий тюнер Galpin Auto Sports відчув, що їм потрібно це змінити ще в 2010 році, і плоди їхньої праці щойно продали дуже щасливому покупцеві.

Подробиці

Виставлений на продаж на Bring A Trailer, Mustang GT 2011 року був виготовлений Galpin для SEMA та має лише 1384 км на одометрі. Але більш вражаючим, ніж низький пробіг, є той факт, що він має повністю функціональний висувний жорсткий дах з електроприводом.

Виконання згаданої верхньої частини насправді також досить гарне, як зовні, так і всередині, і виглядає так, ніби вона могла такою виїхати з заводу. І хоча це може бути вражаючим зовні, потрібно стільки ж, якщо не більше, роботи, щоб воно функціонувало так само добре, як виглядає.

На додаток до нового кабріолетного верху, автомобіль отримав тоновані ліхтарі, а також нижню частину передньої губи, бічні пороги та дифузор у колір кузова. Mustang також має підвіску Ford Racing, комплект коліс у стилі Halibrand і шини Nitto NT555 Extreme ZR.

В авто залишили майже стандартний 5,0-літровий Coyote V8, який розвиває 412 к.с. і 529 Нм. Він має одну єдину модифікацію: вихлоп Flowmaster, який дозволяє двигуну трохи краще дихати та підсилює його восьмициліндрове гарчання. Однак переможець тендеру сказав, що перше, що він планує зробити з ним, це поїхати на СТО, щоб встановити нагнітач Whipple та інші «дрібниці».

Ford Mustang

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: