BYD представив «заряджений» автомобіль потужністю майже 1000 к.с. і з запасом ходу 1100 км

Підпишись на нас:

У Китаї стартував продаж нового Denza Z9 GT 2025 року, розробленого BYD. Автомобіль представлений як з гібридною установкою, так і в суто електричному вигляді. Ціни на новинку стартують з позначки 334 800 юанів, або 1,95 млн гривень у перерахунку за курсом. Denza Z9 GT згодом має надійти на європейський ринок.

Новий Denza Z9 GT

Гібридний варіант китайської моделі оснащується турбо двигуном об’ємом 2 літри. Він видає до 203 к.с. потужності та поєднується відразу з трьома електроагрегатами. Сукупна віддача останніх досягає 858 к.с.

Вбудований акумулятор дозволяє проїжджати з вимкненим ДВЗ трохи більше двохсот кілометрів. А без дозаправки автомобіль долає близько 1100 км.

Салон Denza Z9 GT

В електричній версії також використовуються 3 двигуни: один спереду та два ззаду. Але в цьому випадку сукупна віддача зростає до 952 к.с. Електричний варіант Denza Z9 GT комплектується ємним акумулятором, завдяки якому автомобіль без заряджання проїжджає близько 630 кілометрів.

Китайська новинка вирізняється преміальним виконанням. У неї не лише сидіння оздоблені високоякісною шкірою, а й передбачається компактний холодильник. Усередині – 3 різнорозмірні екрани і бездротова зарядка. Також автомобіль отримав безліч автоматичних систем безпеки та допомоги.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: