Оновлений економний кросовер Mitsubishi Outlander PHEV буде представлений 1 жовтня

Підпишись на нас:

Європейський підрозділ Mitsubishi Motors оголосив про швидкий дебют оновленого Outlander PHEV. Презентація моделі відбудеться 1 жовтня. Повідомляється, що вона пройде в онлайн-форматі, після чого Mitsubishi Outlander PHEV 2025 покажуть на громадському заході. Що відомо про кросовер на даний момент.

Mitsubishi Outlander_PHEV

Зовнішній вигляд нового Outlander вражає. Автомобіль втілює філософію дизайну Sculpted Dynamism. Машина виглядає досить цікаво, завдяки характерним ґратам радіатора Dynamic Shield, широкій колії та виразним лініям кузова. Сучасні світлодіодні фари додають автомобілю технологічності та стилю. Під капотом Outlander PHEV ховається передова гібридна система із двома електромоторами та фірмовою системою повного приводу S-AWC. Це поєднання забезпечує відмінну керованість та безпеку в будь-яких дорожніх умовах. Нова батарея, за словами виробника, дозволяє проїжджати більше кілометрів на електротязі, а також дарує водієві плавне прискорення.

Mitsubishi Outlander PHEV

Салон автомобіля – це сплав дизайну, технологій та японської майстерності. Тут покупці знайдуть великий цифровий екран, якісні оздоблювальні матеріали і навіть аудіосистему преміум-класу, розроблену спільно з Yamaha. Виробництво оновленого Outlander PHEV розпочнеться наприкінці 2024 року, і він займе гідне місце у лінійці Mitsubishi поряд із нещодавно представленими ASX та Colt у Європі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: