MG випустила найдешевший гібридний кросовер: витрати палива 5 літрів на 100 км

Підпишись на нас:

На іспанському ринку стартував продаж нового MG ZS 2025 року у версії Hybrid+. Це найдешевший гібридний кросовер, який доступний для покупки в цій країні. Вартість автомобіля стартує з позначки 1 000 060 гривень. За комплектацію Comfort виробник просить 1 152 000 гривень, а за топову версію Luxury – 1 244 000 гривень.

В основі новинки лежить гібридна установка, яка вперше дебютувала у MG3. Вона також використовується у деяких інших автомобілях компанії. Система включає 1,5-літровий бензиновий двигун потужністю 102 к.с. Електричний мотор видає 136 л. Сумарна віддача установки складає 196 л. Кросовер оснащений 3-ступінчастою автоматичною коробкою передач і пропонується лише з переднім приводом.

Новий MG ZS

Автомобіль розганяється до 100 км/год за 8,7 секунд. Також в оснащення моделі входять літій-іонна батарея ємністю 1,83 кВт/год. Завдяки їй паркетник може працювати виключно на електриці у певних ситуаціях. Витрачає новинка близько 5 літрів бензину на 100 км шляху. Дизайн кросовера виконаний у спортивній стилістиці. Спереду встановлені гладкі світлодіодні фари та ДХО з аналогічною «начинкою». Решітка радіатора має чорне оздоблення. «Обутий» паркетник у 18-дюймові двоколірні диски. Вікна та рейлінги отримали хромоване оздоблення, а дверні ручки забарвлені у колір кузова. Усередині встановлені 12,3-дюймова мультимедіа та 7-дюймовий щиток приладів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: