Стартували продажі Honda Accord 2025 року з витратою палива 1,5 літри на «сотню»

Підпишись на нас:

На території Піднебесної офіційно дебютував седан Honda Accord 2025 модельного року. Зазначимо, що у цій країні автомобіль збирається на спільному підприємстві з GAC. Вартість японської моделі становить 1 000 055 – 1 402 000 гривень. Особливістю новинки стало додавання флагманської версії із системою Honda SENSING 360+.

Ця інтелектуальна система водіння включає 8 ультразвукових радарів, 5 міліметрових радарів, 6 камер і 1 камеру спостереження за водієм. Вона допомагає при керуванні на високій швидкості, під час позаштатних ситуацій, а також попереджає про зіткнення при відчиненні дверей. Зовні автомобіль виконаний у молодіжній спортивній стилістиці. На кормі машини виробник вперше встановив наскрізні світлодіодні ліхтарі та логотип Honda у стилі ретро.

Седан Honda Accord 2025

Усередині седана розташовуються 10,2-дюймова віртуальна панель приладів, 12,3-дюймовий горизонтальний тачпад інформаційно-розважального комплексу, великий 11,5-дюймовий дисплей проекційний HUD і дзеркало заднього виду з функцією потокової передачі мультимедіа. У початкових версіях автомобіль рухається за допомогою 191-сильного наддувного двигуна, крутний момент якого дорівнює 260 Н*м. Він поєднується із безступінчастою коробкою передач. Також є гібридна версія з 2,0-літровим мотором в основі, витрата палива якої становить лише 1,5 літра на 100 км шляху, а запас ходу в електричному режимі сягає 82 км.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: