Експерти назвали надійний кросовер, який стане бюджетною альтернативою новому седану

Підпишись на нас:

На вторинному ринку можна знайти більшу машину, а також більш оснащену. Але головне не вибрати ненадійну модель. Цей автомобіль є перевіреною часом машиною з Японії.

Подробиці

Маючи в кишені 10000-12000 доларів, експерти рекомендують придивитися до моделі Suzuki Vitara другої генерації. Причому це навіть не звичайний кросовер, а цілком вправний позашляховик.

За цей бюджет можна розраховувати на машину 2012-2013 років випуску. Швидше за все. Це буде автомобіль з 2.4-літровим бензиновим «атмосферником», що добре зарекомендував себе.

Мінусів у цього двигуна експерти називають лише два – це ланцюг ГРМ, ресурс якого відносно невисокий (від 80 до 100 тисяч км), а також кришка радіатора, яку доведеться міняти кожні 100 тисяч кілометрів.

Вибирати журналісти радять екземпляри Vitara з автоматичною трансмісією, оскільки такі автомобілі є надійнішими та створюють менше проблем.

Suzuki Grand Vitara

Ще один нюанс, який варто пам’ятати, якщо буде ухвалено рішення придбати саме цю модель – власнику доведеться кожні 30-40 тисяч кілометрів міняти мастило в редукторі переднього мосту та стежити за правою піввіссю, де часто може підтікати сальник.

В іншому ж Suzuki Vitara названа зразковим представником сегменту SUV на вторинному ринку країни, який у деяких випадках здатний виявитися навіть привабливішим варіантом, ніж якийсь новий, але бюджетний автомобіль.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: