Опубліковано фотографії нової моделі BMW X3: спортивний стиль та преміальний дизайн

Підпишись на нас:

BMW представила нові фотографії оновленого покоління позашляховика BMW X3 2024. Четверта версія цього популярного SUV поєднує в собі спортивний стиль та преміальний дизайн, слідуючи останнім тенденціям бренду. Розміри кузова нового X3 становлять 4755 мм завдовжки, 1920 мм завширшки і 1660 мм заввишки.

Порівняно з попередньою моделлю, автомобіль став довшим на 34 мм, ширшим на 29 мм і нижче на 25 мм. У передній частині позашляховика виділяється велика фірмова решітка радіатора з вертикальними та діагональними елементами.

Як опція доступна система BMW Iconic Glow, яка підсвічує грати. Світлодіодні фари мають L-подібні джерела світла, а адаптивні фари та темні M Shadowline доступні як додаткові опції.

Салон BMW X3

Збоку новий X3 виглядає спортивно завдяки подовженій лінії даху, що плавно переходить у задню частину, підкреслюючи динаміку силуету. Довгий спойлер на даху та бічні дефлектори повітря доповнюють аеродинамічну конструкцію.

У салоні основними елементами стали вигнутий дисплей BMW Curved Display, інноваційна панель управління Interaction Bar та спортивне кермо з плоскою основою. Також в інтер’єрі з’явилися контрастні світлові елементи на центральній консолі та дверних панелях.

Об’єм багажника нового X3 складає 570 літрів, а при складених сидіннях заднього ряду збільшується до 1700 літрів. У стандартну комплектацію входять спортивні сидіння з електрорегулюванням та підігрівом, виготовлені з екологічного матеріалу Econnia, а опціонально доступні сидіння з веганської шкіри Veganza або натуральної Merino від BMW Individual.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: