10 надійних американських позашляховиків, які проїдуть більше 400 000 км

Підпишись на нас:

Сьогодні на ринку немає дефіциту позашляховиків і є величезний вибір таких, які зможуть задовольнити всі ваші потреби. З роками позашляховики стали надійнішими та витривалішими. Багато з них тепер можуть працювати дуже довго, особливо якщо за ними правильно доглядати з регулярним обслуговуванням

Хоча існує багато європейських і японських позашляховиків, які довговічні, є й багато надійних американських позашляховиків. Нижче наведено деякі з найнадійніших американських позашляховиків за останні роки на основі рейтингів JD Power, а також оглядів Edmunds, Kelley Blue Book, дослідження iSeeCars про найдовговічніші транспортні засоби, Forbes, Vehicle History тощо.

2020 Chevrolet Suburban

2020 Chevrolet Suburban

Chevrolet Suburban — це ідеальний сімейний позашляховик , який служить довгі роки. Це чудовий приклад того, як американська автомобільна компанія створює щось довговічне. Модель 2020 року є однією із найнадійніших, отримавши оцінку надійності 83 від JD Power, що ставить її в категорію «чудова», а також загальну оцінку 82.

Едмундс дав їй експертну оцінку 7,1 з 10 у своєму огляді стверджуючи, що «це все ще найкращий повнорозмірний позашляховик для перевезення, буксирування або обох цих видів перевезень», вихваляючи великий вибір доступних двигунів V8. У своєму дослідженні транспортних засобів з найдовшим терміном служби iSeeCars поставив Suburban на третє місце у своєму списку 20 найкращих автомобілів із найбільшим потенційним терміном служби, досягаючи 430 000 км.

9. Lincoln Navigator 2020 року

Lincoln Navigator

Navigator — це чудовий позашляховик і найбільша пропозиція від Lincoln. Він має велику потужність, яка надходить від 3,5-літрового 450-сильного двигуна V6 з подвійним турбонаддувом, який працює в поєднанні з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Можливо, він не такий популярний, як деякі з найбільш продаваних позашляховиків, як-от Toyota Rav4, Honda CR-V, Tesla Model Y, Jeep Grand Cherokee та Toyota Highlander, але надійність Navigator робить його довговічним транспортним засобом.

JD Power поставив моделі 2020 року оцінку 84. Lincoln Navigator також фігурує у списку Forbes з 15 транспортних засобів, пробіг яких перевищує 320 000 км. Власники Navigator на Edmunds дають йому оцінку 3,5 зірки з 5 можливих, а багато власників дають йому 5 зірок із 5 за надійність.

8. 2014 GMC Yukon XL

GMC Yukon XL

GMC представила Yukon у 1992 році, і з тих пір було випущено вже 5 поколінь. Хтось може сказати, що GMC підняла ставки на розкішні сімейні позашляховики, особливо тому, що Yukon добре відомий своєю надійністю серед іншого. Yukon 2014 року є третім поколінням і є однією з моделей, яка добре відома своєю довговічністю. Він настільки надійний, що нещодавнє дослідження iSeeCars поставило його на п’яте місце серед 20 позашляховиків, які мають найбільший потенційний термін служби з пробігом більше 400 000 км. Vehicle History підтверджує це, та стверджує, що «GMC Yukon регулярно потрапляє до списків «автомобілів з найдовшим терміном служби», де багато водіїв пробігають 500 000 км», а також «експерти галузі погоджуються, що власники можуть очікувати, що їхній GMC Yukon прослужить принаймні 400 000 км». Yukon також увійшов до списку 15 найкращих автомобілів Forbes.

7. Cadillac Escalade 2013 року

Cadillac Escalade

Компанія Cadillac добре відома в автомобільному світі виробництвом надійних і довговічних автомобілів. Escalade — це великий розкішний позашляховик від Cadillac, здатний перевозити сім осіб із високим комфортом. Модель 2013 року може похвалитися 6,2-літровим V8 потужністю 403 к. с.. Він отримав нагороду JD Power Quality Award 2013 з 86 балами за якість і надійність. Власники Kelly Blue Book поставили йому загальну оцінку 4,3 зірки з 5 можливих, з 4,5 з 5 за надійність. Подібним чином, на Edmunds власники висловлюють ставлення до Escalade як найбільш задовольняючого повнорозмірного SUV дали йому 4,4 зірки з 5, багато з яких дали ідеальний бал за надійність. Крім того, у дослідженні iSeeCars Escalade він посів 13-е місце з 20 у розділі позашляховиків з найбільшим потенційним терміном служби з пробігом 361 000 км. На одну позицію вище Lincoln Navigator, який добре відомий тим, що служить довго.

6. 2021 Dodge Durango

Dodge Durango

Dodge — це ім’я, яке в основному асоціюється з потужними масл-карами, як-от Dodge Charger або Dodge Challenger, а також із пікапами, як-от Dodge Ram 1500. На ринку позашляховиків воно маловідоме.

Він існує з кінця 1990-х років і охопив три покоління та виявився дуже надійним позашляховиком. JD Power поставив моделі 2021 року 81 бал за надійність, віднісши її до категорії «чудова». Власники на Vehicle History також повідомили, що Durango прослужить близько 400 000 км або більше за умови належного обслуговування. Окрім цього, багато власників на Edmunds дають Dodge Durango 2021 року 5 із 5 зірок за надійність, називаючи його «улюбленим автомобілем» і «чудовим позашляховиком».

5. 2018 Chevrolet Tahoe

Chevrolet Tahoe

Chevrolet постійно виготовляє дуже довговічні автомобілі високої якості, і Tahoe не є винятком. Як і його старший брат Chevrolet Suburban, Chevy Tahoe добре підходить для подорожей і добре відомий своєю довговічністю. JD Power дає загальну оцінку 83 для Tahoe 2018 року з рейтингом надійності 82. Американські новини поставили його на друге місце в категорії доступних великих позашляховиків 2018 року. Крім того, Chevrolet Tahoe займає п’яте місце з двадцяти в дослідженні iSeeCars найдовговічніших позашляховиків із потенційним терміном служби 400 000 км.

4. 2016 Ford Expedition

Ford Expedition

Компанія Ford має чудову репутацію за створення одних із найкращих повнорозмірних американських позашляховиків. Вони будують одні з найдовговічніших транспортних засобів, і Expedition 2016 року є одним із таких прикладів. Він отримав рейтинг надійності 79 від JDPower, що знаходиться прямо у верхній частині середньої шкали для JD Power. Однак він посідає сьоме місце в дослідженні iSeeCars із потенційним терміном служби 400 000 км.

3. Lincoln Aviator 2022 року

Lincoln Aviator

Lincoln Aviator менший за свого брата Navigator, але дехто може сказати, що Aviator є найкращим серед позашляховиків Lincoln. Це розкішний позашляховик середнього розміру, який отримує потужність від 3,0-літрового двигуна V6, видає 400 к.с., а також працює з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Це надійний інженерний виріб, створений для тривалого використання. JDPower дав йому загальну оцінку 80 з рейтингом надійності 81.

Крім того, Едмундс дав йому експертну оцінку 7,7 із 10, а кілька власників дали йому 5 із 5 зірок за надійність. Згідно з різними джерелами, середній термін служби Lincoln Aviator становить близько 400 000км, і за умови регулярного планового технічного обслуговування він може прослужити набагато довше.

2. 2017 Buick Enclave

Buick Enclave

Enclave — це лише один із лінійки позашляховиків, які пропонує компанія Buick. Це позашляховик середнього розміру преміум-класу, який пропонує багато місця з розкішшю та додатковим бонусом у довговічності. Наприклад, Engine Patrol повідомляє, що добре обслуговуваний Enclave може прослужити більше 400 000 миль . У своєму огляді Enclave 2017 року журнал US News поставив його на 4-е місце в категорії доступних позашляховиків середнього розміру 2017 року, давши йому рейтинг 8,2 з 10. Крім того, JD Power дав йому рейтинг надійності 86 із загальною оцінкою 84. У своєму класі дехто може стверджувати, що Buick Enclave є одним із найкращих позашляховиків преміум-класу на ринку . Одне можна сказати напевно, будучи Buick, він має репутацію якості та довговічності.

1. Ford Escape 2015 року

Ford Escape

Ford Escape представлений на ринку з 2000 року і є компактним позашляховиком, і будучи Ford, він дуже надійний. Наприклад, Vehicle History відзначив у своєму огляді моделі 2015 року, що вона «загалом має хороші показники надійності та не повинна мати проблем із довготривалою роботою». Далі вони кажуть, що багато власників проїхали понад 400 000 км, не маючи серйозних проблем. Це перегукується з його рейтингом надійності від JD Power 83, що відносить його до категорії «чудовий».

Едмундс називає це одним зі своїх «улюблених невеликих позашляховиків-кросоверів». Багато в чому Ford Escape конкурує з Honda CR-V, а дехто може сказати, що він навіть кращий. У будь-якому випадку, немає жодних сумнівів, що 2015 Ford Escape — це автомобіль, який має все, щоб їздити протягом тривалого часу.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: