Ford в своїх автомобілях почне масово встановлювати нову альтернативу «автопілоту» Tesla

Підпишись на нас:

Компанія Tesla давно є одним із лідерів світового ринку в галузі автономного керування автомобілів. Але й Ford кілька років тому почав працювати у цьому напрямі, представивши власну систему BlueCruise. Наразі американська компанія повідомила про чергове оновлення даного комплексу, яке буде доступним електричним F-150 та Mustang Mach-E.

Компанія_Ford наносить удар по Tesla

Нагадаємо, що BlueCruise контролює швидкість при наближенні до поворотів. Також цей комплекс дозволяє пересуватися американськими автомагістралями, прибираючи руки з керма. У міру покращення ефективність BlueCruise підвищується. Востаннє оновлення комплексу призвело до того, що водії тепер можуть більше не триматися за кермо. Зокрема комплекс став відключатися ближче до повороту.

Компанія Ford_наносить удар по Tesla

Водночас проведення оновлення підвищило ефективність BlueCruise. Так, він став краще контролювати стійкість у смузі, попереджаючи бічні рухи. Також виробник підвищив ефективність роботи комплексу в складних умовах: за яскравого сонячного світла, дощу та інших.

Оновлення для BlueCruiser найближчим часом почнуть впроваджувати у всі автомобілі Ford та Lincoln, які підтримують цю технологію. Американська компанія повідомила, що після удосконалення комплекс загалом підвищив безпеку машин та упросив їх експлуатацію.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: