Xiaomi випустить гібридний кросовер: стали відомі нові подробиці

Підпишись на нас:

Xiaomi продовжує розвивати напрямок електромобілів, слідуючи тренду на гібридні моделі. У 2026 році компанія планує випустити новий гібридний паркетник. Ця інформація стала відома завдяки зливу в мережу планів розвитку компанії Xiaomi.

Весною 2024 року цей виробник випустив свій перший електрокар SU7. Модель швидко набула популярності на китайському ринку, що потребує термінового нарощування виробничих потужностей. В даний час, щоб отримати електромобіль, його доводиться чекати близько півроку після замовлення.

Xiaomi випустить гібридний кросовер_

Загальний обсяг продажів SU7 вже досяг позначки 56 тисяч одиниць. Прагнучи закріпити успіх, Xiaomi планує розширити свій модельний ряд. У 2026 планується представити три моделі, однією з яких стане гібридний кросовер.

Інформація про майбутні моделі з’явилася завдяки витоку стратегічного плану. Так, через два роки Xiaomi порадує двома новинками: тримоторною версією SU7 під назвою Ultra та кросовером з попереднім ім’ям MX11. SU7 Ultra матиме віддачу 1548 к.с. та карбоновий кузов. Цей автомобіль спробує встановити рекорд на трасі Нюрбургрінг.

MX11 вже проходить тестування в Піднебесній, його порівнюють із Феррарі Purosangue. Очікується, що автомобіль отримає установку потужністю 673 л. та запасом ходу до 800 км.

Найбільш перспективним проектом є гібридний кросовер N3, вихід якого планується на 2026 рік. Ця модель буде оснащена гібридною системою, де двигун виконує роль генератора, як у автомобілів Li Auto та Seres.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: