Chery випускає на ринок новий бюджетний і економний кросовер

Підпишись на нас:

У Китаї стартував продаж нового кросовера Jetour Shanhai L7 2025 року. Автомобіль, розроблений Chery, оцінили у 762 000 гривень. Китайська новинка відрізняється середніми розмірами, але вона доступна в 5- та 7-місному виконаннях. Візуально цей кросовер відрізняється від інших моделей Jetour.

Новий кросовер Jetour Shanhai L7 вже у продажу

Фактично автомобіль приміряв на себе новий кузов. Він відрізняється гладкими, але правильними формами. Спереду китайська модель має тонку світлодіодну смужку, що простяглася вздовж кромки гладкого капота. Нижче в окремих нішах розташовуються фари головного світла з LED-вогнями. Радіаторних ґрат у новинки немає. А передній бампер доповнюється порівняно компактним повітрозабірником.

Салон нового кросовера Jetour Shanhai L7

Відсутність решітки радіатора частково пояснюється тим, що Shanhai L7 – це гібридний кросовер. Під капотом у нього розміщується стандартний для Chery 1,5-літровий двигун із турбонаддувом, який поєднується з двома електромоторами. Максимальна потужність ДВЗ становить 156 к.с. На додаток до них йдуть 2-ступінчаста трансмісія та порівняно компактний акумулятор, що забезпечує запас ходу на електротязі 120 кілометрів.

Довжина китайської моделі становить 4749 мм при колісній базі 2745 мм. Автомобіль оснащується двома екранами на 12,3 дюйми, аудіосистемою Sony, навігацією, вентильованими передніми кріслами та іншими опціями.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: