Nissan майже розсекретив свій оновлений найдешевший кросовер Magnite

Підпишись на нас:

Декілька днів тому індійські ЗМІ повідомили, що четвертого жовтня відбудеться офіційна презентація оновленого Nissan Magnite 2025 року. Це буде перший рестайлінг, який переживе японська модель із моменту виходу на ринок. Наразі виробник опублікував черговий тизер даного кросовера. Причому цього разу зображення надає більше інформації.

Тизер показує, що Magnite пережив точкове оновлення. Проте проведений рестайлінг змінить уявлення про кросовер. Він отримає більш потужний передній бампер з великою металевою накладкою. Грати радіатора, мабуть, були злегка перероблені. Це стосується і L-подібних світлодіодних стрічок, що йдуть з боків. Оновлення торкнулося головної оптики.

Компанія Nissan майже розсекретила оновлений кросовер Magnite

Зважаючи на те, як Nissan переробив свій кросовер, він після оновлення не повинен помітно подорожчати. Тобто в Індії Magnite запропонують за суму нижче за 300 тисяч гривень у перерахунку за поточним курсом. Відомо, що кросовер збереже колишній літровий агрегат, який представлений в «атмосферному» та турбованому виконанні. З ним поєднуються на вибір 5-ступінчаста «механіка» та варіатор.

При цьому Magnite вийде з передніми кріслами вентильованими, більшим тачскрином, цифровою панеллю приладів, автоматичним кліматом і розширеним комплексом безпеки. Поява таких опцій очікувана: конкуренти японської моделі також оновилися.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: