Відроджений Renault 4 2025 року показали на перших офіційних фото: проїде до 386 км без АЗС

Підпишись на нас:

Велика новина для любителів автомобілів: культовий Renault 4 повертається. Але тепер він буде електричним та сучасним. Компанія Renault оголосила, що представить новинку 14 жовтня на Паризькому автосалоні. А щоб підігріти інтерес, вже показала перші офіційні фотографії Renault 4 2025 року. У продаж новинка французького автопрому надійде у 2025 році.

Відроджений Renault 4 2025 року

По фото стає зрозуміло, що новий Renault 4 зберіг дух оригінальної моделі 60-х років, але виглядає дуже сучасно. Спереду – решітка радіатора, що світиться, і логотип під склом. Позаду – похилі двері багажника і вертикальні ліхтарі, що нагадують старий R4. Навіть трапецієподібні задні вікна залишилися на місці. А на них – кумедна картинка зі старим і новим R4, які ганяють бездоріжжям.

Відроджений Renault 4

Новинка вийшла компактною – лише 4,14 метра завдовжки. Це більше, ніж у Jeep Avenger, але менше Kia EV3 та Peugeot E-2008. Renault обіцяє, що місця всередині вистачить усім. Машина побудована на тій же платформі, що й електричний Renault 5. Очікується, що базова версія зможе проїхати близько 290 км на одному заряді, а топова — до 386 км.

Renault 4 2025 року

Цікаво, що Renault уже готується до продажу. Скоро можна буде придбати спеціальну перепустку «R4 R Pass». Вона дасть право замовити машину на два тижні раніше і отримати пріоритет при виробництві та доставці із заводу у Франції. Цікаво буде подивитися, як ця електрична версія легендарного автомобіля покаже себе на дорогах.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: