ТОП-5 бюджетних вживаних авто, які надійніші за нові

Підпишись на нас:

Купівля автомобіля завжди пов’язана з витратами та ризиками, особливо, якщо мова заходить за машину з цінником до 300 000 гривень. На даний момент у цьому бюджеті можна придивитися для себе кілька цікавих варіантів, про що розповів автомеханік. У перерахованих моделей, хоч і солідний пробіг, але дуже надійна технічна частина.

Volkswagen Polo

Почати пошуки в цьому бюджеті доцільно з варіанта, що добре себе зарекомендував, в особі Polo в п’ятому поколінні. Це не найкращий автомобіль у класі, з чим погодиться багато водіїв. Але загалом модель зарекомендувала себе з кращого боку як у плані надійності, так і ресурсу. Не дарма ж її, як і раніше, активно використовують у таксі. З таким бюджетом можна обрати машину 2012-2017 років випуску в непоганому стані на «автоматі» з пробігом в районі 150-200 тисяч км.

Chevrolet Aveo

Chevrolet Aveo

Ще один «бюджетник», на який варто звернути увагу. Автомобіль досить надійний та розрахований на справді великий ресурс. Тут не варто розраховувати на багате оснащення та супутні деталі. Це простий і недорогий у утриманні автомобіль для повсякденної експлуатації. Бюджет в 300 000 гривень дозволяє звернути увагу на Aveo у другому поколінні 2011 – 2014 років виробництва з досить невеликим за поточними мірками пробігом 120 – 180 тисяч кілометрів. У тому числі можна розглянути купівлю ТЗ на «автоматі».

Renault Fluence

Renault Fluence
Як би скептично багато автомобілістів не дивилися на французькі марки і виробника Renault зокрема, не можна не відзначити, що на нашому ринку представлено чимало дійсно хороших машин цієї компанії. Особливо варто виділити Fluence у рестайлінговій модифікації. Машина надійна, комфортна та недорога і до всього іншого вона розрахована на справді великий ресурс. Придбати за ці гроші можна автомобіль 2012-2016 років випуску в дуже хорошому стані і з прийнятним пробігом.

Citroen C4

Citroen C4
На тлі більшості конкурентів ця модель виглядає доступнішою, і багатьох автомобілістів напружує цей момент. Тим більше, що є певна недовіра до марки Citroen. Насправді це дуже вдалий автомобіль з великим ресурсом і хорошим технічним оснащенням, не дарма ж ця модель часто зустрічається в таксі. На даний момент з бюджетом в 300 тисяч гривень можна придивитися для себе C4 2010 – 2014 років виробництва, у тому числі в модифікації з автоматичною трансмісією і 1,6-літровим бензиновим двигуном.

Toyota Corolla

Toyota CorollaМоделі даного виробника стоять до непристойності шалених грошей, що загалом зумовлено їхньою надійністю та великим запасом міцності. Corolla так і взагалі є бестселером та одним з самих популярних автомобілів у світі. Модель має як великий запас міцності, так і високий рівень комфорту. Інша річ, що у бюджеті до 300 000 гривень знайти таке авто у відносно свіжому виконанні не вийде. Орієнтуватися доведеться на моделі 2007-2013 років випуску, а часом і старше.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: