Офіційно представлений оновлений Mitsubishi Outlander PHEV: запас ходу 844 км

Підпишись на нас:

Компанія Mitsubishi представила оновлений гібридний Outlander, призначений для європейського ринку. Ця модель, визнана нещодавно найкращим сімейним кросовером США, оснащується колишньою технічною частиною. Але під новий Mitsubishi Outlander 2025 вона була перероблена. Завдяки внесеним змінам у японської моделі зріс запас ходу на електротязі.

Оновлений Mitsubishi Outlander PHEV

Під капотом у кросовера розміщується колишній безнаддувний двигун об’ємом 2,4 літри, максимальна віддача якого скорочена до 134 к.с.. З ним поєднуються 2 електроагрегати: передній на 114 к.с. та задній на 134 к.с. У сукупності така комбінація може розвивати до 302 л. Разом із зазначеними двигунами тепер доступний новий 22,7-кіловатний акумулятор, завдяки якому автономність на електротязі зросла до 86 кілометрів. Як наслідок, через це скоротилася витрата палива. Без дозаправки кросовер проїжджає до 844 км.

Салон Mitsubishi Outlander PHEV

Заявлено, що гібрид у Outlander підтримує кілька режимів роботи, зокрема одночасне включення всіх силових агрегатів. Кросовер доповнюється системою заряджання акумулятора під час руху.

Також японська компанія покращила зчеплення коліс з дорогами та трохи переробила шасі, підвищивши передбачуваність поведінки автомобіля. Водночас були внесені інші зміни, які роблять кросовер комфортнішим. А для полегшення паркування у місті було переналаштовано кермо.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: