Новий кросовер Audi Q5 вийшов на ринок: ціни, комплектації та характеристики

Підпишись на нас:

Компанія Audi планомірно виводить оновлений кросовер Q5 на ринки. Наразі продажі німецької моделі стартували у Великій Британії. Тут новий Audi Q5 2025 року запропонували у трьох комплектаціях та «зарядженому» виконанні SQ5. Ціни на автомобіль варіюються від 2 млн 700 тисяч гривень до 4 млн 24 тисячі гривень. Зазначимо, що аналоги від BMW коштують помітно дешевше.

Німецька модель побудована на базі нещодавно розробленої платформи PPE, яку почали використовувати при виробництві кросоверів Porsche. Стандартно оновлений Q5 комплектується 2-літровим двигуном із турбонаддувом, що входить до складу «м’якого» гібрида. Його максимальна потужність досягає 201 л. крутного моменту, в 340 Н*м. Разом з ним, як і з іншими агрегатами, йдуть 7-ступінчаста роботизована КПП та повний привід.

Новий кросовер Audi_Q5

У наступних модифікаціях з’являється турбодизельний двигун аналогічного об’єму, який також поєднується з «м’яким» гібридом. Його потужність досягає 201 к.с. при тязі 400 Н*м. У «зарядженій» версії передбачається 3-літровий турбодвигун, який розвиває до 362 к.с.

Німецька модель, залежно від комплектації, оснащується двома екранами, шкіряними сидіннями, тризонним кліматом, 20-дюймовими колісними дисками, проекційним дисплеєм, преміальною стереосистемою, пневматичною підвіскою, панорамним дахом та іншими опціями. За доплату доступний аеродинамічний обвіс.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: