Як говорити з патрульними: тлумачення популярних запитань

Підпишись на нас:

Всі водії знають, що якщо їх зупинить патрульний поліцейський, то згідно методички, він буде ставити ряд запитань. Ми вирішили проаналізувати весь алгоритм дій інспектора поліції та підготували відповіді на всі популярні питання, щоб ви могли ними скористатися.

Ким і де працюєте?

Насправді це питання є не сильно поширеним, але інколи патрульний ставить його. Давати відповідь на нього ви маєте лише у випадку скоєння правопорушення, адже у протоколі є така графа з місцем роботи. Можливо, таким чином інспектор поліції хоче дізнатися чи ви платоспроможний.

Куди прямуєте?

Як відомо, то цим питанням поліцейський хоче спровокувати вас на розмову, щоб відчути чи вживали ви алкоголь. Тому не хвилюйтеся та відповідайте без брехні.

Де навчається ваша дитина?

Рідко, але почути таке запитання можна. Таке буває тоді, коли в салоні авто перебуває дитина без дитячого крісла чи на передньому сидінні. Тому інколи інспектор може навіть попросити свідоцтво про народження дитини.

Порушуємо?

Дуже провокативне питання, чи не так? Чимало водіїв дратуються, коли чують від інспектора поліції такий тон. Зазвичай це питання ставить водія в незручне становище, адже що в такому разі відповісти – невідомо. Справа в тому, що таким чином інспектор хоче “зловити” водіїв. Після такої фрази навіть досвідчений водій може засумніватися в собі та відчути себе винним.

І що мені з вами робити?

Під кінець діалогу інспектор поліції ставить таке питання. Питання також відноситься до провокативних і може означати натяк на хабар. Але в жодному разі не продовжуйте діалог, адже у разі “вирішення питання на місці” вас може очікувати неприємність. Пам’ятайте, що хабар це кримінальна справа.

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: