Офіційно представлений один з найдешевших кросоверів Nissan Magnite

Підпишись на нас:

В Індії відбулася офіційна презентація оновленого кросовера Nissan Magnite 2024 року. Автомобіль пережив перший у своїй історії рестайлінг. При цьому йому переважно переробили зовнішність. Тому не дивно, що кросовер зберіг колишні ціни: за нього запросили суму, еквівалентну майже 300 000 гривень. Але японська модель стала комфортнішою.

Автомобіль запропонували у шести виконаннях та з різними кольоровими оформленнями кузова. Кросовер загалом зберіг відомий зовнішній вигляд. Так, у нього велика решітка радіатора з широкою металевою окантовкою, що також було у попередньої моделі. Головна оптика у новинки така ж вузька, доповнена опціонально світлодіодами. Під нею все ще розташовуються L-подібні фари. Збоку кросовер теж має знайомі контури.

Кросовер Nissan Magnite

Без істотних змін залишився салон. Проте компанія Nissan повідомила, що додала Magnite опцій. Так, наприклад, кросовер тепер оснащується вентильованими передніми кріслами, електроприводом зовнішніх дзеркал, камерами з 360-градусним оглядом і регульованим по висоті сидінням водія.

Стандартно японська модель оснащується безнаддувним двигуном об’ємом 1 літр, який видає трохи більше 71 к.с. Опціонально даний агрегат має турбіну, завдяки якій потужність зростає до 99 к.с. З базовим мотором поєднується 5-ступінчаста “механіка”, з другим – варіатор або 6-діапазонна МКПП.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: