Mazda представила унікальний кросовер CX-30 у версії SeDV: ручний режим керування

Підпишись на нас:

На 51-й Міжнародній виставці допоміжних пристроїв H.C.R.In у Токіо компанія Mazda представила нову версію кросовера CX-30 2025 під назвою SeDV, оснащену пристроєм ручного керування. Ця модель, в першу чергу, призначена для експлуатації водіями з обмеженими можливостями, але також за кермо машини можуть сідати і звичайні автомобілісти за рахунок декількох режимів.

Новий кросовер Mazda CX-30_

На даний момент точних термінів надходження новинки на ринок поки не було розкрито, але нагадаємо, що версія SeDV з ручним управлінням вже випускалася виробником в 2021 році і успішно продавалася через офіційну дилерську мережу.

Відомо, що кросовер обладнали «кільцем акселератора» та «важільним гальмом», які виконують прискорення та гальмування вручну. При цьому CX-30 SeDV збережеться можливість використання класичних педалей. Тобто водій зможе самостійно вибирати режим керування та швидко перемикатися між ними.

Зазначимо, що на виставці компанія Mazda також забезпечила доступ до симулятора водіння, що дозволить випробувати можливості версії SeDV. Крім цього кросовер запропонують протестувати параспортсменам, які розкажуть про свої враження від поїздки та зручність управління японською новинкою.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: