5 недорогих вживаних авто, ремонт яких коштує «копійки»

Підпишись на нас:

Сучасне життя без автомобіля уявити складно, але що робити, якщо на покупку машини є не більше 200 000 гривень. Вихід у цьому випадку очевидний – вирушити на вторинний ринок та підібрати там відповідну модель. Головне в цій ситуації не помилитись і вибрати найкращий ТЗ, який, якщо і зламається, то не вимагатиме великих витрат на ремонт. Такі автомобілі перерахував власник автомайстерні.

Chevrolet Lacetti

Chevrolet Lacetti

Досить цікавий автомобіль, про який останнім часом мало хто згадує. Модель чудово збалансована для рядового користувача. Це проявляється у надійності, адекватності витрат на утримання, а також у непоганому технічному оснащенні. Серед автомобілів, представлених на вторинному ринку, потрібно буде орієнтуватися на Lacetti 2006-2012 років виробництва з пробігом в межах 200 тисяч кілометрів. Кращі варіанти з МКПП.

Nissan Almera Classic

Nissan Almera Classic
Ще один не найпопулярніший автомобіль на вторинному ринку. Незважаючи на те, що мова йде про дійсно надійну і недорогу машину. За 200 тисяч гривень можна взяти Almera Classic у непоганій комплектації, у тому числі і з автоматичною трансмісією. Орієнтуватися потрібно на варіанти 2006-2011 років виробництва з реальним пробігом в 150-200 тисяч кілометрів. Модель має великий запас міцності, головне підібрати транспортний засіб без нарікань до кузовної частини.

Ford Fusion

Ford FusionОскільки Focus у хорошому стані за ці гроші не знайти, якщо говорити про друге покоління, можна буде звернути увагу на іншу не менш вдалу модель, яка, щоправда, не стала такою популярною. Ford Fusion – це досить надійна машина з гарним оснащенням та ресурсними агрегатами. Інша річ, що дизайн цього автомобіля викликає масу нарікань. За 174 тисячі гривень можна буде підібрати ТЗ 2006 – 2011 років виробництва в дуже хорошому стані, у тому числі з АКПП.

Mitsubishi Lancer

Mitsubishi Lancer
Які б нарікання не висловлювалися на адресу цього автомобіля, модель справді була вдалою та користувалася популярністю. За 200 000 гривень зараз можна підібрати собі варіант у дев’ятому поколінні 2006 – 2009 років виробництва. Це буде комфортний та надійний автомобіль для повсякденного використання з великим запасом міцності та потребою у невеликих витратах на утримання. Lancer відрізняється високою ліквідністю, а отже, з пошуками доведеться попотіти, адже на вторинному ринку серед багатьох варіантів представлені лише одиниці в хорошому стані.

Opel Astra

Opel Astra
Зрозуміло, в даному випадку йдеться про найбільш вдалу модель в кузові H, яка вийшла добре збалансованою і дуже затребуваною на нашому ринку. Популярність автомобіля спостерігається і в даний час, незважаючи на те, що йдеться про машину середину нульових років виробництва. З бюджетом в 200 000 гривень можна орієнтуватися на покупку Astra 2006 – 2010 років виробництва в хорошому стані з пробігом до 200 тисяч кілометрів, у тому числі в модифікації з автоматичною трансмісією. Найкраще вибрати таке авто з міцним 1,6-літровим бензиновим двигуном.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: