Злодії вкрали, а потім покинули Lamborghini Diablo вартістю 300 000 доларів

Підпишись на нас:

Будучи занадто довго в тіні Countach, а потім і Murcielago, Lamborghini Diablo тепер є предметом колекціонування та надзвичайно цінним автомобілем: хороші екземпляри переходять із рук у руки за понад 300 000 доларів, а рідкісний GT коштує майже вдвічі більше. Тож легко зрозуміти, чому хтось може захотіти його вкрасти, але що тоді з цим робити.

Подробиці

Ви не можете керувати ним, і замінити його ідентичність будь-яким легітимним способом. Тим паче, все не так просто з пошкодженим автомобілем, як це наприклад буває з Golf GTI, де ви можете купити побитого донора за пару тисяч доларів. Навіть спроба продати запчастини може призвести до проблем, оскільки такі автомобілі рідкісні та оригінальні, а спільноти власників суперкарів Lamborghini настільки тісні.

Злодії вкрали, а потім покинули Lamborghini Diablo вартістю 300 000 доларів

Звісно, ​​якщо ви є частиною банди, яка регулярно краде дорогу екзотику, і маєте потрібні контакти по всьому світу, ви можете заробити трохи грошей. Але для звичайного злодія такий автомобіль, як рідкісний Diablo з правим кермом, який виглядав як чудова можливість легко заробити гроші, незабаром може перетворитися на прокляття.

Злодії вкрали, а потім покинули Lamborghini Diablo вартістю 300 000 доларів

Що, схоже, сталося у випадку з Diablo 6.0 VT 2001 року Алістера МакКіллопа , однією з 12 машин із правим кермом. Британський фанат Lambo позичив свою машину другові-колекціонеру до пандемії, коли він був надто зайнятий роботою, щоб їздити на ній, але Маккіллоп пізніше був шокований, отримавши листа від Британського агентства з ліцензування водіїв і транспортних засобів (DVLA), у якому повідомлялося, що хтось намагався зареєструвати автомобіль на інше ім’я. Коли Маккіллоп зв’язався зі своїм другом, той підтвердив, що автомобіль вже не знаходиться в його гаражі.

Поліція була попереджена, і Маккіллоп зв’язався з секретарем Lamborghini Club UK, але до грудня 2022 року автомобіль так і перебував у розшуку, поки його не виявили в покинутій будівлі ферми в Сомерсеті, на південному заході Англії.

На жаль, Diablo не був у такому стані, як коли Маккіллоп бачив його востаннє. Хоча 6,0-літровий V12 потужністю 550 к.с. (558 к.с.) все ще був на місці, дверей і багатьох важливих елементів кузова, включаючи бампери, фари, решітки та кришки двигуна, не було. Заміна цих деталей новими або вживаними запчастинами може бути надзвичайно дорогою та трудомісткою роботою, що змушує власника авто продовжити пошуки відсутніх частин автомобіля.

Це може здатися важким завданням, але в соціальних мережах з’явилися кадри Lamborghini, зроблені в Car Keys Solutions в Ессексі, в 2021 році. Злодії залишили Diablo, щоб отримати набір ключів, стверджуючи, що обидва набори були втрачені. Автомобіль, який на даний момент все ще був у первозданному стані, мав підроблені номерні знаки, але його можна було впізнати за щитком вихлопної системи, який був зроблений для захисту бампера.

Слюсарна компанія та її персонал були невинною стороною в цій історії, але співробітники змогли надати ім’я, яке тепер передано поліції для подальшого розслідування.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: