Volkswagen довів, що його популярний кросовер здатний споживати менше палива, ніж дизельні автомобілі

Підпишись на нас:

Volkswagen продемонстрував вражаючі можливості свого флагманського електромобіля ID.7 Pro S, розвіявши один із головних міфів про електрокари – обмежений запас ходу. Volkswagen ID.7 Pro S 2025 оснащений батареєю ємністю 86 кВтг (91 кВтг загальна ємність) і підтримує швидку зарядку постійним струмом потужністю до 200 кВт.

Volkswagen довів, що ID.7 Pro S здатний споживати менше палива

Команда Volkswagen зі Швейцарії спільно з експертом з економічного водіння Феліксом Егольф провела тест-драйв ID.7 Pro S, в ході якого автомобіль проїхав 794 км без підзарядки. Це значно перевищує офіційно заявлений запас ходу циклом WLTP в 709 км. Цей тест проводився в ідеальних лабораторних умовах. Електромобіль протягом 15 годин і 42 хвилин їздив 81-кілометровим маршрутом на околицях Цюріха, що включає як автомагістралі, так і заміські дороги з горбистою місцевістю.

ID.7 Pro S здатний споживати менше палива

Середня витрата енергії склала всього 10,3 кВтг на 100 км, що, за словами Volkswagen, еквівалентно витраті дизельного автомобіля в 1,1 літра на 100 км. Середня швидкість руху була 51 км/год, а за кермом побували вісім різних водіїв. Цікаво, що тестовий ID.7 Pro S не був найефективнішою версією моделі. Він був оснащений додатковими пакетами опцій, включаючи систему допомоги водієві IQ.Drive та тепловий насос, що трохи знизило його заявлений запас ходу. ID.7 Pro S довів, що «страх розряду» поступово відходить у минуле, відкриваючи нові горизонти для електрокарів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: