BMW M5 потужністю 507 к.с. переробили в найшвидший катафалк у світі

Підпишись на нас:

Остання поїздка на авто, яке має 507 к.с. Як вам такий перфоманс? Наприклад, труну королеви перевозили в чорному Mercedes E-Class (213). Катафалки зазвичай мають складне спецпереобладнання, але серед спецпереробок є і справжня екзотика. Як цей катафалк BMW M5.

Подробиці

В Афінах помітили переобладнаний у катафалк BMW M5 E60. Фотографії були зроблені Стеліосом Транталідісом, і хоча це не можна сказати зі 100% упевненістю, але він виглядає як оригінальний M5 E60. З потужністю 507 к.с. це повинен бути один із найшвидших катафалків у світі.

Катафалк BMW M5

Хоча четверте покоління BMW M5 також було відоме як E61 Touring, невідомий виробник цього кузова, очевидно, використав седан як основу для свого проекту. Це також мало б більше сенсу, оскільки седан виготовляється набагато частіше і, отже, набагато дешевший на ринку вживаних автомобілів . До середньої стійки все залишилося без змін, а ось за передніми дверима творець цього чуда справді міг «випустити пар».

Задні двері були також збережені, а ось вирізи для задніх дверей зникли. Колісна база в 2,88 метра здається незмінною, якщо подивитися на співвідношення кришки бака до задньої осі. Бічні вікна нові, а задня частина була відповідно подовжена та значно розширена вгору, щоб створити достатній простір. Піднята частина даху, включно з люком, була подовжена та виходить до лобового скла.

Катафалк BMW M5

Цікаво, що оригінальні задні ліхтарі та навіть вихлоп із чотирма трубами були збережені на повністю переробленій задній частині, включаючи заднє скло XXL, і щоб усі знали, що на дорозі перед вами, логотип M5 обов’язково повинен бути пристунім.

На крилах присутні бокові зябра, 19-дюймові диски (стайлінг 166 M), відсутні протитуманні фари спереду – це також свідчить про те, що це оригінальний M5.

Якщо це так, то під капотом знаходиться легендарний 5,0-літровий V10 без наддуву (S85) потужністю 507 к.с. і 520 Нм. Через додаткову вагу та змінену аеродинаміку катафалк, ймовірно, не такий швидкий, як оригінал, але все одно значно швидший за всі інші катафалки.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: