Новий потужний Mustang злітає в повітря і перевертається від високої швидкості і вітру (відео)

Підпишись на нас:

Спостереження за машиною, яка злетіла в повітря після поїздки по рівній дорозі захвачує дух. Саме в такій ситуації опинився гонщик Тодд Спайерс під час свого другого проїзду по трасі на новеньому Ford Mustang 2023 року.

Подробиці

Шокуючі відеоматеріали зі смуги показують, що саме сталося, коли спеціально побудований драг-кар добре прискорився та просто підняв передні колеса надто високо від землі. Передня частина Mustang різко піднялася, капот злетів, і вся машина полетіла шкереберть.

Спайерс просто тестував свій новий Mustang на трасі State Capital Raceway у Луїзіані 19 березня, коли стався інцидент. На щастя, водій обійшовся лише легкими травмами.

Mustang був виготовлений компанією Bad Habitz Fabrication у Пікаюні, штат Міссісіпі. У заяві сказано, що команда все ще перевіряла та збирала дані з датчиків автомобіля, коли стався інцидент.

Незважаючи на близьку катастрофу, усі причетні до інциденту сприйняли цю подію в доброму гуморі. Відео, опубліковане у Facebook, показує, як Спайерс отримує зменшену модель літака і йому кажуть, що він заробив свої крила.

Хоча аварія, здається, значно пошкодила Mustang, команда заявила, що працюватиме над його відновленням.

«Ми хотіли б скористатися цією можливістю, щоб подякувати всім, хто підтримав нас добрими словами та молитвами за Тодда», — написали в Bad Habitz Fabrication. «Ми відчуваємо, що зробили майже ідеальну машину, і вона повернеться, і вона буде кращою!!!»

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: