Ford випустив оновлений Bronco в ретро-стилі: повний привід, рама та сучасні технології

Підпишись на нас:

Ford вирішив порадувати любителів класичних позашляховиків. Компанія представила нову версію популярного Ford Bronco 2025 – Free Wheeling. Ця модель 2025 поєднує в собі вінтажний дизайн 70-х і 80-х років з сучасними технологіями. Назва “Free Wheeling” відсилає до спеціальних версій Ford, які випускалися півстоліття тому.

Представлено новий Ford Bronco Free Wheeling

Головна особливість нового Bronco Free Wheeling – яскравий дизайн. На боках автомобіля з’явилися вінілові наклейки з градієнтом червоного, помаранчевого та жовтого кольорів. Ручки дверей пофарбовані в колір кузова, решітка радіатора стала сріблястою, а напис “Bronco” на капоті тепер червоний. Стандартні колісні диски – чорні сталеві, 17-дюймові. Але якщо замовити пакет Sasquatch для покращення позашляхових якостей, з’являться диски із червоними вставками.

Ford Bronco Free Wheeling

У салоні також чимало цікавого. Сидіння обтягнуті спеціальною морською вініл шкірою та тканиною з тим же кольоровим градієнтом, що й на кузові. Червоні акценти можна побачити на вентиляційних отворах, центральній консолі та ручках на передній панелі. Виробник підкреслює, що поєднання ретро-стилю та сучасних елементів створює оптимістичний настрій у салоні.

Ford Bronco Free Wheeling у ретро-стилі

Ford планує розпочати продаж Bronco Free Wheeling у січні 2025 року. Покупці зможуть вибрати між м’яким верхом, знімним жорстким дахом або фарбованим в чорне дахом. Ціни поки не оголошені, але очікується, що їх буде озвучено ближче до старту продажів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: