Renault випустить бюджетний аналог кросовера BMW X4

Підпишись на нас:

Компанія Renault представила новий кросовер Austral, збудований на платформі CMF C/D, у березні 2022 року. Минув рік і французи готують новий варіант цієї моделі, який отримає зовсім інший форм-фактор.

Подробиці

Йдеться про купеподібний «паркетник», тестові випробування якого вже стартували. Машину вдалося сфотографувати фотошпигунам іспанської преси на дорогах Європи.

Новий кросовер Renault

З огляду на те, що дебют версії крос-купе Austral відбудеться лише у 2024 році, тестові прототипи моделі максимально приховують від громадськості та журналістів камуфляжною плівкою. Однак навіть з урахуванням її можна помітити, що такі кросовери отримають скошену лінію даху та завалені задні стійки.

Крос-купе Austral

Дизайн передньої частини новинки виконають у дусі Austral із традиційним кузовом. Що стосується інтер’єру, то купеподібна версія цієї моделі запозичить у оригіналу, в тому числі й елементи салону, такі як цифрова комбінація приладів та великий дисплей мультимедійної системи у вигляді вертикального планшета.

Передбачається, що новий паркетник Renault отримає ім’я Austral Coupe і стане бюджетною альтернативою німецьких моделей BMW X4 і Audi Q3 Sportback. При цьому конкурувати на європейському ринку доведеться не з ними, а з новим Peugeot 408.

Новий кросовер Renault

Технічна сторона купеподібної версії Austral тримається в секреті, проте іспанські ЗМІ пишуть про те, що авто дістануться стандартні для звичайного кросовера бензинові мотори і гібридна силова установка. Їхня потужність складе 140 і 160, а також 200 кінських сил відповідно.

У перспективі в продаж надійде гібрид, що заряджається, з повним приводом, що видає 280 к.с.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: