Toyota та Subaru розпочали розробку ще одного кросовера: відомі терміни дебюту

Підпишись на нас:

Компанії Toyota та Subaru досить активно працюють над спільними продуктами. Так, вони вже випустили на ринок електричні кросовери bZ4X та Solterra, які різняться між собою дизайном кузова та деякими настойками трансмісії. Але, як виявилося, обидві компанії не обмежаться лише одним електрокаром. Вони вже розпочали розробку ще одного електрокросовера.

Toyota і Subaru розпочали розробку ще одного кросовера

Японські ЗМІ повідомляють, що його виробництво розпочнеться на початку 2026 року. Назва цього кросовера поки не озвучена. Виробництво автомобіля налагодять на автозаводі Subaru, тоді як заявлені моделі збирають на підприємстві Toyota. Майбутній кросовер не розроблятимуть із нуля. Тобто він, ймовірно, багато чого запозичить у Toyota bZ4X. Згідно з озвученими планами, компанії мають намір випускати щомісяця близько 15-20 тисяч екземплярів нової моделі.

Автомобіль продаватиметься на європейському, японському та північноамериканському ринках. Ціни на кросовер поки що не озвучені. Не виключено, що він коштуватиме дешевше від Toyota bZ4X, яку в США продають за 1 800 000 гривень.

Зазначимо, що обидва японські кросовери мають стабільний попит на світовому ринку, хоча вони поступаються деяким однокласникам (переважно китайським). Так, у вересні на американському ринку було продано понад 13 тисяч екземплярів bZ4X та 9 тисяч – Solterra.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: